Prieš atostogas Korsikoje ir Sardinijoje D. Dargienė su dukrele pristatė dainą „Tik-tak“

Dainininkė Diana Dargienė prasitarė, kad šią savaitę su visa šeima ilsisi po įtempto darbų maratono, kuriame su dukryte Une sukosi pastaruoju metu. „Pagaliau išleidus ir publikai pristačius mūsų vaikiškų dainelių albumą „Debesėlis“, mano vyras nutarė, kad būtinai turime trumpam pabėgti iš Lietuvos, kad pailsėtume ir atgautume jėgas kitoje aplinkoje. Daugiau nei savaitę praleisime Sardinijoje ir Korsikoje, tad tikiuosi daugybės gražių įspūdžių, kuriais būtinai pasidalinsime su visais, kai tik grįšim“, – sakė Diana.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 3, 2013, 11:41 AM, atnaujinta Mar 4, 2018, 11:49 PM

O kol kas dainininkė ir jos dukra Unė pristato savo naują radijo singlą „Tik-tak“, įrašytą bendradarbiaujant su prodiuseriu Mindaugu Lapinskiu. „Šią dainą mes planuojame atlikti ir festivalyje „Laumės juosta“, kuris vyks liepos mėnesį, – sakė Diana. – Daugelis žmonių, jau spėjusių perklausyti mūsų albumą „Debesėlis“, išskiria įvairias patikusias dainas, tačiau visiems patinka šis smagus kūrinėlis apie laikroduką. Todėl būtent jis dabar „iškeliavo“ į visas šalies radijo stotis.“

Dainos „Tik-tak“ ištrauka - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.