Pikantiško klipo pristatyme B. Timinskaitė demonstravo ir konditerės talentą

TV šou „Lietuvos balsas“ pirmajame sezone išgarsėjusi atlikėja Berta Timinskaitė pirmadienio vakarą pakvietė bičiulius į jaukų pasisėdėjimą ant žolės Vilniaus senamiestyje. Parke televizorių pastačiusi jauna dainininkė taip pristatė savo pirmąjį vaizdo klipą „Reikia, kad reiktų“ - lietuvišką angliško kūrinio, kurį pernai atliko „Eurovizijos“ atrankoje, variantą.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Jul 8, 2013, 9:20 PM, atnaujinta Mar 4, 2018, 7:43 PM

Svetingumo trūkumo Bertai niekas neprikiš – susirinkusius draugus ji vaišino pačios iškeptu pyragu ir sausainiais. Išvakarėse savo konditerijos eksperimentus dainininkė demonstravo socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbtose nuotraukose.

Į klipo pristatymą Berta atriedėjo motoroleriu – ją atvežė choreografas Šarūnas Kirdeikis, teisinęsis, kad prastai vairuoja, todėl vėlavo kone pusvalandį.

Padėkojusi klipą kurti padėjusiai „jaunai, bet labai profesionaliai“ „Show Makers Akademijos“ komandai ir draugams, Berta pirmiausia praeiviams ir vakarėlio svečiams sudainavo kūrinį „Reikia, kad reiktų“ - muzikai skambant iš grotuvo.

„Kūrybos procesas buvo smagus. Po „Lietuvos balso“ galvojome, kokia ta Berta yra – linksma, aštri, agresyvi? Kiekvienas turime apie ją nuomonę“, - sakė Š. Kirdeikis.

Tada prasidėjo išpažinčių serija – atlikėjos draugai žėrė komplimentus Bertos balsui ir asmenybei.

„Kai pirmą kartą atvažiavau į bendrabutį, su tėvais rinkau stalą, Berta iš dušo išėjo pusnuogė. Mano tėvas išsižiojo, o tada paklausė – negi visos panos bendrabutyje taip vaikšto?“ - prisiminimais dalijosi viena Bertos draugė.

„O ką, vasarą juk niekas bendrabutyje negyvena“, - juokdamasi teisinosi dainininkė.

Nuogybių galima pamatyti ir jos klipe, kuriame netrūksta humoro.

Jo siužeto centre – Bertos dėmesys vaikinui, kuris didžiąją klipo dalį praleidžia pusnuogis ir neatrodo labai laimingas.

Klipe Berta jį maitina pyragais, ant krūtinės rašo raides, paskutinėje scenoje vaikinas sienas klijuoja nuogas. Šią sceną susirinkę Bertos draugai palydėjo garsiais pritarimo šūksniais. Pritardami lingavo ir į pristatymą atėję dainininkai Gabrielius Vagelis ir Beissoul.

Režisierės Alginos Navickaitės sukurtas naujasis Bertos klipas – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.