„Slavianskij bazar“ užkulisiai: J. Jegorovos pramogos tarp matrioškų ir tankų

Šią savaitę Vitebske pasibaigęs tarptautinis muzikos festivalis „Slavianskij bazar“ Lietuvos atlikėjai Julijai Jegorovai neatnešė laurų – ji konkurse užėmė 20-ąją vietą. Tačiau dainininkė Baltarusijoje vis tiek linksmai praleido laiką, nuo jos neatsiliko ir kiti svečiai iš Lietuvos – konkurso atstovė mūsų šalyje Jurga Anusauskienė, dainininkas Donatas Montvydas, prodiuseris Gediminas Jaunius, Vilniuje gyvenanti baltarusių atlikėja Veronika Gordijevskaja.

Sovietinių laikų karinė technika J. Jegorovai atstojo žaidimų aikštelę.<br>J. Anusauskienė
Sovietinių laikų karinė technika J. Jegorovai atstojo žaidimų aikštelę.<br>J. Anusauskienė
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 17, 2013, 8:39 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 11:12 PM

Festivalis kasmet privilioja atlikėjus iš daugelio šalių – šįmet jame koncertavo Kristina Orbakaitė, Dima Bilanas, „Eurovizijos“ laimėtoja Emmelie de Forest, grupė „Gipsy Kings“ ir kitos garsenybės.

Tarp pasirodymų ir repeticijų atlikėjai turėjo laiko pasivaikščioti po miestą, kuris J. Jegorovai paliko puikų įspūdį: „Gražu, tvarkinga, visas miestas renginio plakatais išpuoštas. Akivaizdu, kad tai – šventė visiems“.

Po konkurso į Lietuvą sugrįžę atlikėjai pasidalijo nuotraukomis iš savo viešnagės. Jas pamatyti ir įvertinti artistų įspūdžius gali ir lrytas.lt skaitytojai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.