Prieš ypatingus koncertus S. Quatro atskleidė skausmingas savo gyvenimo detales

Roko karaliene prieš kelis dešimtmečius praminta dainininkė Suzi Quatro interviu metu spindi paprastumu ir ketina pasidalinti savo išgyvenimais, kurių dar niekada nebuvo atskleidusi.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-07-18 23:59, atnaujinta 2018-03-02 22:19

Skyrybos, nėštumas paauglystėje, abortas, mamos ir dukros konfliktai, kitos negandos, lydėjusios garsią moterį – tiesiai prieš akis. Mat 63-ejų roko dainininkė yra parengusi 90 minučių trukmės pasirodymą, kuriame bus pateikti vaizdo klipai, pačios moters rašyti prisiminimai su kartu skambančia S. Quatro muzika. Londone šešis rugsėjo vakarus dainininkė stebins gerbėjus dar neatskleistomis gyvenimo detalėmis.

S. Quatro gimė 1950 metais italo ir vengrės šeimoje Detroite. Nuo pat vaikystės dainininkė buvo skatinama groti pianinu, būgnais, gitara ir perkusija.

S. Quatro ir jos sesuo, sukūrusios grupę „The Pleasure Seekers“, pelnė tokį didžiulį pasisekimą, kad paauglė nusprendė nebegrįžti į mokyklą. Šią idėją palaikė ir Suzi tėvas.

Ankstyvoje paauglystėje mergina paliko namus ir pasuko savo keliu, nusprendusi užmegzti kontaktus su įrašų kompanija.

Kalbėdama apie ankstyvąjį paauglystės periodą, moteris susigraudina - ypač, kai prisimena romaną su vedusiu vyru iš „Mercury“ įrašų studijos, su kuriuo pirmą kartą permiegojo švęsdama savo 18-ąjį gimtadienį. Sužinojusi, kad laukiasi nuo jo kūdikio, mergina niekam nesakiusi nusprendė pasidaryti abortą.

Roko dainininkė teigia: „Aš tikrai būčiau mylėjus tą kūdikį. Nuolat apie jį mąstau – įdomu, kaip jis atrodytų, koks jis būtų. Aš labai gailiuosi, kad teko nutraukti nėštumą, tačiau kartais mes neturime jokios kitos galimybės.“

„Prisimindama paauglystę, turiu pasakyti, kad ilgiuosi normalių paaugliškų dienų, kuriomis džiaugėsi bendraamžiai. Palikus namus tokiame ankstyvame amžiuje, mano jaunystės dienos prabėgo per greitai“,- pridūrė moteris.

Būdama 21-erių, Suzi panoro pradėti solinę karjerą, todėl persikraustė į Didžiąją Britaniją. Ten ištekėjo už gitaristo Leno Tuckey, nuo kurio susilaukė dviejų vaikų – Lauros, kuriai dabar 30, ir dviem metais jaunesnio Richardo.

Būdama visai jauna, dainininkė neteko mamos, kuri mirė nuo skrandžio vėžio. O 1991 metais išsiskyrė su savo vyru. “Niekada nenorėjau nutraukti su juo santykių. Tačiau santuokos metu anksčiau ar vėliau poros prieina kryžkelę. Lenas mane įsivaizdavo tik muzikos pasaulyje, kuriame visą gyvenimą mūvėčiau odinę „glam“ roko aprangą ir ištisai koncertuočiau. Jis mane įkalino ir varžė, todėl mūsų santuoka buvo pasmerkta, nors po skyrybų ilgą laiką labai kentėjau.

Mūsų vaikams šios skyrybos buvo itin skaudi patirtis. Nenutuokiau, kaip vaikai augs be tėvo”,- atvirauja moteris.

Dainininkė tikina, kad skyrybos turėjo didžiulės įtakos santykiams su vaikais.

„Stengiausi kiek įmanydama savo vaikams suteikti pilnavertę vaikystę“, - sako roko karalienė. „Leidau juos i normalias mokyklas, kartu vesdavausi į koncertus.“

Tačiau moters santykiai su dukra nepasižymėjo pastovumu. Dainininkė teigia, kad tarp jos ir dukters kildavo dažni nesutarimai.

„Dukra šešiolikos metė mokyklą, o vėliau paliko namus ir įsidarbino bare. Negalėjau jos sulaikyti“,- pasakoja Suzi.

Tačiau dabar jos dukra, auginanti be vyro dvylikametę dukrą, ketina tapti socialine darbuotoja. Suzi sūnus gyvena netoli motinos ir dirba ugniagesiu.

Dainininkė atvirauja, kad yra sėkmingai ištekėjusi už antrojo savo vyro Rainerio Hasso, kartu gyvena santuokoje jau 20 metų.

Moteris tikina, jog judviejų sėkmingų santykių paslaptis ta, kad porai dažnai tenka pagyventi atskirai. „Raineris didžiąją laiko dalį praleidžia Hamburge, o aš – koncertuodama“,- pasakoja Suzi. Šiuo metu garsi dainininkė ruošiasi muzikos karjeros 50-mečiui. Suzi ketina gerbėjus džiuginti rugsėjo 6-14 dienomis Londone.

Parengė Jurgita Linkevičiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.