Premjera: nauja E. Jennings ir J. Didžiulio daina – lietuviškai ir angliškai

Jurgis Didžiulis ir Erica Jennings šiandien pristato naująją „The Ball & Chain“ dainą „Baby Burning“, įrašytą su pučiamųjų orkestru. O taip pat - jos lietuviškąją versiją „Meilė dega“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 1, 2013, 3:30 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 11:10 AM

„Dainą įrašėme ir anglų, ir lietuvių kalbomis. Su lietuviškos dainos vertimu prašėme padėti savo gerbėjų „feisbuke“, – apie dainos „Baby Burning“ lietuviškos versijos atsiradimą pasakoja J. Didžiulis.

Gerbėjai kelias savaites aktyviai siūlė, kaip versti vieną ar kitą dainos eilutę.

„Buvo daug variantų, taigi tikrai turėjome iš ko rinktis. Mums tai didelė pagalba, o ir gerbėjai gali dabar išgirsti savo tiesioginį indėlį į mūsų kūrybą. Aišku, jie ir šiaip yra visa ko variklis“, – daina lietuvių kalba ir savo gerbėjais džiaugiasi dainininkė E. Jennings.

Ši daina – singlas iš rudenį pasirodysiančio „The Ball & Chain“ albumo. Tačiau apie jį atlikėjai kol kas kalba paslaptingai.

Šiandien 18 val. Jurgis su Erica šį kūrinį atliks gyvai „ZIP FM“ eteryje iš Palangos. Vėliau vakare jį pristatys Palangos „Ramybėje“ savo koncerto metu. Rytoj naująjį kūrinį išgirs ir Nidos poilsiautojai „Prieplaukos vyninėje“.

Angliška ir lietuviška kūrinio versijos - lrytas.lt skaitytojų teismui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.