Savaitgalį „Exit“ scenoje – ispanas D. Tortas ir intriguojanti stilių kova

Iki klubinio vasaros sezono finišo liko vos keturi savaitgaliai, tačiau „Exit“ rezidencija Palangoje neturi kada liūdėti. Šeštadienį klubas savo scenoje sveikins dar vieną žvaigždę – pasaulio festivalius šluojančio EDM skambesio didžėjų ir kūrėją Davidą Tortą iš Ispanijos. Svečią su šokių aikštele supažindins Jovani.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 1, 2013, 3:24 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 11:10 AM

Į Lietuvos pajūrį D. Tortas atvyksta su šokių muzika, kuri šiuo metu krečia Ibisos klubus ir paplūdimių terasas.

Taip sutapo, kad šią vasarą visame pasaulyje aktyviai grojančio didžėjaus kelionė į Palangą taps stotele tarp skrydžių į klubinę salą.

Prieš kelias savaites D. Tortas pasirodė viename karščiausių Ibisos taškų – „Ushuaïa Ibiza Beach Hotel“ scenoje. Didžėjus margos ir įdegusios publikos rankas kėlė kartu su garsiaisiais Avicii ir Benny Benassi.

Jau po kelių dienų po pasirodymo „Exit“ scenoje D. Tortas sugrįš į Ibisą įspūdingam pasirodymui klube – gigante „Amnesia“.

„Nors grojimų tikrai netrūksta, tačiau kūryba yra mano tikroji aistra. Tik kurdamas jaučiuosi gyvas, tai man – lyg kvėpavimas“, – vaizdingai pasakoja D. Tortas, kuris jau šeštadienį į „Exit“ šokių aikštelę ridens naujausius darbo studijoje vaisius.

Antrąjį klubo aukštą tuo metu okupuos „Radistų“ renginių serija „YOLO“. Vyrus scenoje šią vasarą jau lankė Svaras su Mamania iš „G & G Sindikato“, Vaidas Baumila ir Alekna. Dienos klausimas: kokio svečio „Radistai“ sulauks šį šeštadienį?

Ne mažiau įdomus žada būti ir savaitgalio startas. Penktadienį didžiojoje „Exit“ salėje kils „tech house“ muzikos karas. Ne tik natomis, bet ir stiliumi ant pakylos konkuruos du kovotojai: radijo stoties „Zip FM“ didžėjai Rolandas Mackevičius ir Modestas Rembo Shvoba.

Didžėjai penktadienio nakties temą ir konfliktą pakrikštijo „Classy vs Swaggy“. Solidumui ir brandai atstovaus Rolandas, o snapuota kepurė keliaus ant Modesto galvos.

„Grosime po vieną „gabalą“, pingpongu. Kiekvienas turime po slaptą ginklą, skirtą pergalei pasiekti. Varžysimės ne tik scenoje. Neįvertinti neliks ir patys ryškiausi skirtingų stilių stovyklų atstovai iš publikos“, - sako R. Mackevičius.

D. Torto hitas "School Of 88":

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.