Australų atlikėjo Dub FX pažadas - nemokamas koncertas Lietuvoje

Viena pagrindinių savaitgalį Rumšiškėse surengto festivalio „Granatos Live“ žvaigždžių buvo Lietuvoje jau ne kartą viešėjęs australas Dub FX. Naudodamas įvairius garso efektus, šis atlikėjas balsu kuria neįtikėtinus muzikinius triukus.

Dub FX neslėpė nusivylimo, kad lietuviams šįkart negalėjo surengti tokio pasirodymo, kokio norėjo.<br>D. Umbrasas
Dub FX neslėpė nusivylimo, kad lietuviams šįkart negalėjo surengti tokio pasirodymo, kokio norėjo.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Aug 5, 2013, 5:01 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 3:41 AM

Tačiau lietuviai šį kartą pamatė visai kitokį jo pasirodymą. Šeštadienį atvykęs į Lietuvą, muzikantas keikė „Finnair“ oro linijas, kurios pradangino jo bagažą, taip pat - garso efektų įrangą, be kurios jis negali surengti pilnaverčio pasirodymo.

Atlikėjui teko suktis iš padėties. Šeštadienį jis socialiniuose tinkluose kreipėsi į gerbėjus, išvardijo aparatūrą, kuri jam reikalinga. Ją paskolinusiam žadėjo nemokamą kvietimą į festivalį, patekimą į užkulisius ir kitokių gėrybių.

Buvo kreiptasi ir į Lietuvos muzikos instrumentų salonus, tačiau niekas nepadėjo. Teko surengti netipišką pasirodymą. Iš Lietuvos muzikantų pasiskolinęs akustinę gitarą, jis padainavo kelias dainas, o po to stojo prie kompiuterio ir didžėjavo, kelis kartus atsiprašęs, kad negali pasiūlyti nieko daugiau.

„Yra kaip yra. Pagal sutartį jis turi teisę rengti tokį pasirodymą, kokį tik nori, tad pretenzijų reikšti negalime, be to, yra objektyvių priežasčių“, - sakė festivalio rengėjas Vaidas Zdancevičius.

„2014-aisiais sugrįšiu į Lietuvą ir surengsiu nemokamą pasirodymą gatvėje, kad kompensuočiau šitą oro linijų mėšlą“, - iškart po pasirodymo pažadėjo įžymus atlikėjas.

Aparatūrą skraidinusias oro linijas jis išdėjo į šuns dienas: „Mums buvo pasakyta, kad aparatūros į lėktuvą neįdėjo dėl svorio, lėktuvo balanso. Bet mes specialiai mokėjome didesnę kainą už bagažo gabenimą. Į tai niekas nekreipė dėmesio“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.