„Vasaros terasoje“ – nemokamas grupių „Kurak“, „feral“ bei „Without Letters“ koncertas

Kai visa Lietuva švenčia Žolinę, ryškias aktualios lietuviškos muzikos grupes pristačiusi gyvo garso serija „Tuborg Liquid Soundtrack“ grįžta į sostinės „Vasaros terasą“. Ketvirtadienį, rugpjūčio 15 d. Mokytojų namų kiemelyje jungtinį koncertą surengs Lietuvos scenoje precedentų kol kas neturintis muzikinis projektas „Kurak“, daug žadanti ir elektroninę muziką bei roką savo kūryboje jungianti grupė „Without Letters“ bei visiškai naujas žinomo atlikėjo Edgaro Lubio projektas „feral“.

E.Lubys.<br>Organizatorių nuotr.
E.Lubys.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-08-15 14:28, atnaujinta 2018-03-01 22:38

„Po ilgų ieškojimų atradau muziką, kuri man padėjo grįžti į save. Tai naujas kūrybinis kelias, kuriame atsispindi mano tikrasis požiūris į muziką bei gyvenimą. Koncerto metu pristatysime visus debiutinio mini albumo „Soulstarving“ kūrinius bei būsimą mūsų singlą „Loosing for Love“, - taip savo naująjį projektą „feral“ pristato ir į debiutinį koncertą kviečia Edgaras Lubys, anksčiau kūręs kaip „Amberlife“.

Pirmieji šįvakar savo pasirodymą surengs sparčiai populiarėjanti jauna vilniečių grupė „Without Letters“, kurios muzikoje indie ir psichodelinio roko elementai derinami su elektroninės šokių muzikos įtakomis. Visai netyčia vienoje vasaros stovykloje kadaise susipažinę jaunuoliai netruko užaugti iki penkių asmenų grupės. Šiemet visus svarbiausius festivalius apkeliavusi ir esminius Lietuvos klubus šokdinusi grupė „Without Letters“ išgyvena pakilimą ir artimiausiu metu žada pristatyti debiutinį įrašų leidinį.

Pagrindiniai vakaro svečiai – itin retai koncertuojanti ir prodiuserio Vyginto Kisevičiaus vedama alternatyvios muzikos rinktinė „Kurak“. „Kurak“ ant vienos scenos užkėlė tokius skirtingus kviestinius vokalistus kaip Eglė Sirvydytę iš „mmpsuf“, Karolis Ramošką iš „Proper Heat“ bei visų apdovanotą Marką Palubenką. 2012-ųjų pabaigoje su debiutiniu rinkiniu „Notes“ į muzikos padangę įsiveržęs muzikinis projektas „Kurak“ iškart pateko į 2013 m. būsimų geriausių bei vertų stebėti grupių sąrašus. Tuo bus galima įsitikinti jau šįvakar, kai „Kurak“ pristatys atnaujintą savo programą ir savitą skambesį.

Kaip ir visi „Tuborg Liquid Soundtrack“ serijos koncertai, šis – visiškai nemokamas. Pradžia – 19:00 val. Belieka tik ateiti. Koncertams pasibaigus, „Vasaros terasos“ ketvirtadienį pratęs jos šeimininkas ispanas Ruben ir rusaitė Anna Hanna.

Artimiausias serijos koncertas – kitą ketvirtadienį, rugpjūčio 22 d. Tada į „Vasaros terasos“ sceną lips įtakingiausia hip hop grupė Lietuvoje „G&G Sindikatas“ ir duetas „Dee & Kamy“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kaip Ukrainai laimėti karą?