„Electronic I“ kviečia palydėti vasarą ant stogo Vilniaus centre

Ar gali būti nors viena priežastis, dėl kurios norėtųsi sulaukti vasaros pabaigos? Jei tokia priežastis yra – tai stebuklingos vasaros išlydėtuvės, kurių metu karščiausiais vasaros įspūdžiais išskirtinėje vietoje sostinės širdyje dalinsis ryškiausi Lietuvos elektroninės muzikos atlikėjai ir didžėjai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 19, 2013, 11:36 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 9:13 PM

Rugpjūčio 30 dieną įspūdingiausią vasaros uždarymo koncertą rengia grupė „Electronic I“, kurios hitai „One Dream“, „Underwater“ bei su „Sel“ įrašyta daina „Lyja“ užkariavo radijo stočių „topus“. Išgirsite ir naujus grupės kūrinius iš metų pabaigoje pasirodysiančio debiutinio albumo.

Kartu su „Electronic I“ vasarą palydės ir šokių muzikos naujienomis dalinsis Leonas Somovas („Silence Family“), Simona Bandita („Zip FM“) ir L8M8 („G-Loft“). Išskirtinį vasaros uždarymo koncertą padėjo surengti „La crepe“ terasa, įsikūrusi pačioje Vilniaus širdyje - prie Baltojo tilto, ant prekybos ir renginių centro VCUP stogo.

Šią užburiančios muzikos, vasaros įspūdžių ir magiško vakaro atmosferą dar labiau paryškins nepakartojama Vilniaus senamiesčio, Neries ir dangoraižių naktinė panorama, kuria bus galima grožėtis palydint vasarišką saulėlydį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.