Atšauktas festivalis „Jammin“ su „Sel“ ir užsienio repo žvaigždėmis

Rugpjūčio 30 - rugsėjo 1 dienomis Trakuose turėjęs vykti muzikos festivalis „Jammin“ nebus surengtas. Apie tai socialiniuose tinkluose penktadienį paskelbė patys šio renginio organizatoriai – agentūra „Diskoholikai“. Publika į renginį buvo viliojama daugelio žinomų atlikėjų pasirodymais – festivalyje turėjo koncertuoti brangiausiai apmokama Lietuvos grupė „Sel“, JAV repo žvaigždės „Onyx“ bei Method Manas ir daug kitų artistų.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Aug 23, 2013, 6:32 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 6:54 PM

Festivalio rengėjai skelbia, kad jis nevyks dėl savo pažadų netesėjusių rėmėjų ir techninių nesklandumų.

„Renginio organizatoriai tikisi visų norėjusių atvykti į renginį supratimo. Taip pat organizatoriai patikina pinigus už neįvykusį renginį grąžinsiantys kiek įmanoma greičiau“, - skelbiama žinutėje festivalio skiltyje socialiniame tinkle „Facebook“.

Tai jau antras šią vasarą agentūros reklamuotas renginys, kuris neįvyko – buvo atšauktas ir vasarą turėjęs vykti JAV repo žvaigždės Naso pasirodymas Vilniaus menų fabrike „Loftas“.

„Jammin“ programa taip pat kėlė klaustukų – buvo abejojama, ar dėl nepatogaus savo koncertų grafiko į Trakus tikrai atvyks JAV grupės „Wu-Tang Clan“ narys Method Manas. Tačiau festivalio rengėjai tikino, kad abejonės yra nepagrįstos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.