R.Williamsas: „Koncertas Taline buvo pats geriausias“

Antradienį Talino Dainų slėnyje įvykęs britų popžvaigždės Robbie Williamso koncertas paliko didžiulį įspūdį ne tik publikai, kurioje netrūko lietuvių, bet ir pačiam dainininkui. R.Williamsas penktadienį socialiniuose tinkluose pasidalijo iš sraigtasparnio daryta koncerto nuotrauka ir pripažino, kad šis pasirodymas iš tiesų buvo labai vykęs.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 23, 2013, 11:36 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 6:47 PM

Koncertą Dainų slėnyje stebėjo per 64 tūkstančius žiūrovų, tarp jų – mažiausiai 5 tūkstančiai lietuvių. Tai buvo priešpaskutinis Robbie vasaros koncertų turo „Take The Crown“ pasirodymas – paskutinis šį savaitgalį vyks Norvegijoje.

„Koncertas Taline, mano grupės išrinktas geriausiu iki šiol“, - trumpai nuotrauką, kurioje matosi įspūdinga žiūrovų minia, pakomentavo Robbie, tikriausiai turėdamas omenyje šios vasaros pasirodymus.

Koncerto pabaigoje jis žadėjo estams į jų šalį sugrįžti dar ne vieną kartą. 

R.Williamso vizitas buvo pirmasis 39-erių atlikėjo apsilankymas Baltijos šalyse. Pasirodymas buvo tiesiogiai transliuojamas į 750 kino teatrų 44 valstybėse, vėliau ketinama jį parodyti per Didžiosios Britanijos televiziją ir išleisti DVD.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.