Su baltarusių muzikantais „Harlem Shake“ šokį trypę „Biplan“ su jais pasirodys ir Vilniuje

„Groti vasarą Vilniuje atvirame lauke yra labai smagu, tad ketvirtadienio koncerto „Vasaros terasoje“ laukiame nekantriai“, – prisipažįsta „indie“ folkroko grupės „Biplan“ vokalistas Maksas Melmanas. Šiam koncertui „Biplan“ ruošia ne tik savo šių metų hitus „O mes prie jūros“ ir „Amore“, bet ir senas žinomas dainas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 27, 2013, 8:16 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 5:19 PM

Muzikantai tikisi, kad vienu iš šios vasaros himnų tapusi daina „O mes prie jūros“ „Vasaros terasoje“ skambės garsiai. „Taip, kaip dera palydint vasarą“, – sakė M.Melmanas. Jau artimiausiomis dienomis „Biplan“ muzikantai pristatys ir šiam kūriniui nufilmuotą vaizdo klipą.

Kartu su „biplanais“ kevirtadienį, rugpjūčio 29 dieną, Vilniuje taip pat pasirodys poproko grupė „Bez bilieta“ iš Minsko, su kuria dar kovo mėnesį jie kartu surengė bendrą koncertą Baltarusijos sostinėje.

„Koncertas Minske mums tikrai įsiminė, jo metu su „Bez bilieta“ nufilmavome net ir „Harlem Shake“ improvizaciją“, – šypsojosi M.Melmanas. „Jau kurį laiką norėjome juos pakviesti atsakomąjam koncertui. „Vasaros terasa“ tam turbūt labiausiai tinka, nes į čia vykstančius koncertus žiūrovai patenka be bilieto, taip kaip ši grupė ir vadinasi.“

„Vasaros terasoje“ susirinkusi publika ketvirtadienį vakare išgirs maždaug 30 minučių baltarusių programą, po jų savo koncertinę programą atliks „Biplan“. Koncerto pradžia 19 val.

Šis koncertas yra iš „Tuborg Liquid Soundtrack“ renginių ciklo. Nuo gegužės mėnesio visą vasarą Vilniaus Mokytojų namų kiemelyje įsikūrusioje „Vasaros terasoje“ skambėjo muzika. Nors „Biplan“ koncertas bus paskutinis šiame cikle šią vasarą, tačiau baigiamasis koncertas įvyks rugsėjo 12 dieną su grupėmis „Happyendless“ ir „Pilnatys“.

Ištrauka iš „Biplan“ ir „Bez bilieta“ koncerto Minske - „Harlem Shake“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?