„Biplan“ su baltarusių muzikantais prieš koncertą Vilniuje mankštinosi futbolo aikštelėje

„Biplan“ muzikantai kartu su baltarusių grupe „Bez bilieta“ vakar, savo koncerto Vilniaus „Vasaros terasoje“ išvakarėse, sužaidė draugiškas futbolo rungtynes su futbolo mėgėjų komanda FK „Barbakanas“. Baltarusiai aikštelėje pasirodė tiesiai iš kelionės, net neužsukę į viešbutį. Nors rungtynes 11:5 laimėjo minifutbolo lygos (MFL) turnyrui besiruošiantis FK „Barbakanas“, visi sutaria, kad puikiai praleido laiką.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-08-29 14:24, atnaujinta 2018-03-01 16:24

Muzikantų komandoje įvarčius mušė „biplanai“ Maksas Melmanas ir Olegas Aleksejevas, o rungtynėms teisėjavo LFF teisėjo licenciją turintis Nerijus Vasiliauskas.

Šįvakar abi grupės vasaros palydų proga surengs nemokamą koncertą Vilniaus „Vasaros terasoje“. Renginio pradžia 19 val.

„Vakar išties smagiai parungtyniavom“, – šypsojosi M.Melmanas. „Nors tarp mūsų svečių buvo pirmą kartą žaidusių futbolą, džiaugiamės užkrėtę juos šia bacila, jie žadėjo kamuolį spardyti ir toliau. Tam juk ir yra draugiškos varžybos! O svarbiausia, kad viskas praėjo be traumų ir esame puikiai nusiteikę pašėlti „Vasaros terasoje“ šiandien vakare.“

Gera nuotaika dalinosi ir baltarusių muzikantai. „Draugiškos futbolo rungtynės kartu su „Biplan“ ir pasirodymas lietuvių publikai šįvakar mums yra labai džiugus įvykis. Tebūnie draugystė ir linksmybės!“, – entuziastiškai kalbėjo grupės „Bez bilieta“ lyderis Vitalijus Artistas.

„Biplan“ ir „Bez bilieta“ šiemet jau surengė vieną bendrą koncertą, kai kovo mėnesį pasirodė Minsko klube „Re:Public“.

Šio vakaro koncertas sostinės „Vasaros terasoje“ yra iš „Tuborg Liquid Soundtrack“ renginių ciklo, prasidėjusio dar gegužės mėnesį. Nors „biplanų“ kartu su vakaro svečiais „Bez bilieta“ koncertas šią vasarą šiame cikle bus paskutinis, tačiau baigiamasis ciklo koncertas įvyks rugsėjo 12 dieną su grupėmis „Happyendless“ ir „Pilnatys“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.