Muzikos festivalio startą skelbs charizmatiškieji ukrainiečiai „SunSay“

Rugsėjo 6-8 dienomis vyksiantis ir nekantriai melomanų laukiamas festivalis “Vilnius Music Week“ sostinės gatves bei uždaras erdves užlies įvairių stilių muzikos garsais. Per 100 atlikėjų pasirodymų žadanti šventė džiugins ir pradedančių, ir scenoje įsitvirtinusių Lietuvos bei užsienio muzikantų vardais.

"SunSay" vokalistas A.Zaporožecas - gerai žinomas Lietuvos publikai.
"SunSay" vokalistas A.Zaporožecas - gerai žinomas Lietuvos publikai.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 30, 2013, 9:15 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 4:06 PM

Vieną pirmųjų festivakio akordų šįmet atliks spalvinga muzikos asmenybė iš Ukrainos. Vilniaus „Vasaros terasoje” rugsėjo 6-ąją pasirodys grupė „SunSay“ su charizmatiškuoju vokalistu Andrejumi Zaporočecu – Sun priešakyje.

Jo su niekieno kito nesupainiojamą balsą Lietuvos klausytojai puikiai žino iš jau iširusio ukrainiečių dueto „5’nizza”, kurio atgaivintą kūrybą vis dar galima išgirsti ir “SunSay” koncertuose.

Vokaliniais gebėjimais net su legendiniu regio karaliumi Bobu Marley lyginamas Andrejus kiekviename koncerte užburia publiką kruopščiai parinktos vis skirtingos muzikantų sudėties profesionaliu atlikimu ir lyriškais dainų tekstais.

Savo atliekamos muzikos stilių įvardinantys kaip pasaulio muziką („world music“), “SunSay” supina regio, folko, fanko aranžuotes ir kiekvieną pasirodymą paverčia neužmirštama publikos patirtimi.

Lietuviams šie atlikėjai jau puikiai pažįstami – Andrejus mūsų šalyje yra koncertavęs ir kaip „5'nizza” narys, ir kaip „SunSay“ lyderis, be to, yra įrašęs dainą ir scenoje pasirodęs su Alina Orlova.

“SunSay” festivalio dalyviams atvyksta pristatyti naujausio albumo “Blagodari”, kupino netikėtų eksperimentinių aranžuočių ir išsiskiriančio bendru darbu su geriausiais muzikos prodiuseriais. Šios gyvos muzikos grupės kūryboje retai sutinkamais elektroninės muzikos elementais pripildytomis dainomis “SunSay” savo ištikimai publikai žada pakankamai neįprastą, bet, kaip visuomet, itin šiltą koncertą.

"SunSay" Vilniuje nufilmuota daina "It Could Be You":

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.