Naują klipą pristatantys „Biplan“: „Širdyje vasara tęsiasi“

Grupė „Biplan“ pirmąją rudens dieną pasirinko naujojo savo klipo premjerai. Rugsėjo 1-ąją muzikantai siūlo prisiminti pasibaigusį šilčiausią metų laiką ir daro tai tinkamai – klipas „O mes prie jūros“ alsuoja vasariška nuotaika. „Nors ir atėjo rugsėjis, vasara tęsiasi, kol mes patys širdyje ją išlaikom“, - skelbia grupė.

"Biplan" daina "O mes prie jūros" tapo ryškiu šios vasaros himnu.<br>M.P.3 nuotr.
"Biplan" daina "O mes prie jūros" tapo ryškiu šios vasaros himnu.<br>M.P.3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 1, 2013, 4:20 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 3:12 PM

Naujausias „Biplan“ kūrinys „O mes prie jūros“ šią vasarą kilo aukštyn visuose Lietuvos radijo „topuose“. Jau pirmą kartą atlikus dainą Nidoje, publika prašė ją pakartoti. „Tai mums nutiko trečią kartą per grupės gyvavimą“, – šypsojosi „Biplan“ vokalistas Maksas Melmanas.

„Anksčiau tik „Anzelmutę“ yra tekę kartoti iškart, vos pirmą kartą ją atlikus koncerte, o šiemet tai jau pasikartojo dukart – su „Amore“ ir „O mes prie jūros“. Esame labai maloniai nustebinti klausytojų reakcijos!“, - sakė dainininkas.

Klipą „O mes prie jūros“ režisavo Saulius Baradinskas. Sekmadienio popietę pristatytas klipas – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.