Festivalio koncertai, kurių neverta praleisti (I dalis)

Jau šį savaitgalį Vilnių užlies antrą sykį rengiamas muzikos festivalis „Vilnius Music Week“. Per šimtą grupių ir atlikėjų varžysis dėl publikos ir muzikos specialistų dėmesio. Susiorientuoti tokioje minioje - nelengva, todėl renginio partneris lrytas.lt visą savaitę jums pristato įdomiausius festivalio pasirodymus.

A.Orlova - užsienyje jau pripažinimą pelniusi atlikėja.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
A.Orlova - užsienyje jau pripažinimą pelniusi atlikėja.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-09-02 20:33, atnaujinta 2018-03-01 14:39

Alina Orlova

Tai pirmas vardas, ateinantis į galvą buvusiam “Pink Floyd” vadybininkui Peteriui Jenneriui, paklaustam apie Baltijos muzikos sceną. “Neturiu nė menkiausio supratimo, apie ką ji dainuoja, bet tai, kaip ji atlieka savo kūrinius, atima kvapą: tokia saviraiškos laisvė, jog net nerūpi ar ji dainuoja lietuviškai, rusiškai ar angliškai”, - teigė britų muzikos industrijos mohikanas.

Rugsėjo 7 d. 20 val. Lietuvos teatro, muzikos ir kino muziejaus kiemelis.

Kamanių šilelis

Šią vasarą savo romantiškus santykius oficialiai įteisinęs Kamilės Gudmonaitės ir Manto Zemlecko kūrybinis tandemas pastaraisiais mėnesiais apskriejo įvairius muzikos festivalius, Balkanų regioną ir Japonijos teatro užkulisius. Duetą mielai aplankys pernai jais susižavėjusi „Gotan Project“ vadybininkė Sally Gross.

Rugsėjo 8 d. 18 val. Dramos teatro niša.

Gerai Gerai ir Kami

Šių metų pradžioje iširus M.A.M.A. apdovanojimų laureatų duetui „Gerai Gerai & Miss Sheep“, jo narys Vilius Tamošaitis - Gerai Gerai neturėjo laiko ilsėtis. Kompozitorius jau šią vasarą išleido debiutinį minialbumą, kurio didžioji dalis kūrinių įrašyti su vokaliste Kamila Kielaite - Kami. Festivalyje „Loftas Fest“ jis siekė rekordo, kelias valandas grodamas tą patį kūrinį. „Vilnius Music Week“ bus kitaip - publika gali tikėtis spalvingos porcijos kūrybos, apie kurią galima pasakyti - tai tikrai Gerai Gerai.

Rugsėjo 8 d. 21 val. klubas „Kas Kas“.

A.Orlovos, „Kamanių šilelio“ ir Gerai Gerai dainos:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Speciali „Nauja diena“ G. Kirkilui atminti