„Golden Parazyth“ gros didžiausiai miniai savo istorijoje

Pernai V.Kudirkos aikštėje „Vilnius Music Week“ žiūrovus kaitinusi grupė „Golden Parazyth“ šįmet sulaukė džiugaus iššūkio. Rugsėjo 7-ąją festivalio žiūrovai galės ją išgirsti scenoje Katedros aikštėje - apie tokį koncertą svajoja ne vienas Lietuvos artistas.

„Po koncerto priėjo būriai žmonių, klausinėjo, kas mes ir iš kur, stebėjosi, kad esame lietuviai“, - pernykštį festivalį „Vilnius Music Week“ prisiminė G.Širka.<br>D.Umbraso nuotr.
„Po koncerto priėjo būriai žmonių, klausinėjo, kas mes ir iš kur, stebėjosi, kad esame lietuviai“, - pernykštį festivalį „Vilnius Music Week“ prisiminė G.Širka.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Sep 3, 2013, 10:44 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 2:11 PM

„Tai bus didžiausias iki šiol mūsų pasirodymas po atviru dangumi. Atsakingai ruošiamės - kruopščiai parenkame kūrinius, norime, kad publikos dėmesys nedingtų nė sekundei, nebūtų pauzių visas 45 pasirodymo minutes“, - sakė dueto vokalistas Giedrius Širka.

Pernai jis suprato - pasirodymas „Vilnius Music Week“ suteikė progą pasirodyti žmonėms, kurie kitomis aplinkybėmis gal ir šiandien neturėtų žalio supratimo, kas yra „Golden Parazyth“.

„Kaip per pirmą gyvenime pasirodymą - po koncerto priėjo būriai žmonių, klausinėjo, kas mes ir iš kur, stebėjosi, kad esame lietuviai.

Kai šįmet pasirodysime didžiojoje scenoje, mus išgirs dar didesnė minia. Neabejoju, kad tai gali atsiliepti ir būsimų pasirodymų skaičiui - jis turėtų didėti.

Galimybė pasirodyti tokiai plačiai auditorijai vidury miesto - didžiulis privalumas grupei. Žia mus išgirdo žmonės, kurie neitų į koncertą klube, nes nenorėtų mokėti 10 litų ir nežinotų, kas čia per grupė. Dabar tų dešimties litų jiems nebegaila“, - šypsojosi Giedrius.

Į festivalį jis ketina pažvelgti ir melomano akimis - apsilankyti „Vilnius Music Week“ konferencijoje ir pasiklausyti kitų atlikėjų koncertų.

„Proga atrasti tai, ko gal nesi girdėjęs - didžiulė dovana šio festivalio lankytojams. Aš pats stengiuosi pamatyti kuo daugiau, tad būtinai „trinsiuosi“ gatvėmis.

Pavyzdžiui, šįmet nuėjau į „Margos muzikos“ koncertą - tos grupės išvis nežinojau, bet po koncerto net nusipirkau jos diską - gera energija, susigrojimas, muzika. Lietuva - maža, bet joje galima atrasti daug naujo ir įdomaus. To visiems ir linkiu“, - sakė Giedrius.

„Golden Parazyth“ daina „Bridge“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.