Dainą apie egoistišką meilę G.Kilčiauskienė parašė per valandą

„Džiaugiuosi, kad šią vasarą turėjau labai daug pasirodymų įvairiuose festivaliuose ne tik kaip solo atlikėja, bet ir su grupe „Empti“. Koncertavome „Karklės“, „Satta Outside 2013“ ir kituose festivaliuose“, - turininga vasara džiaugiasi Giedrė Kilčiauskienė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 3, 2013, 11:32 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 2:09 PM

Neseniai išleidusi pirmjį solinį albumą „Optinė apgaulė“, atlikėja su malonumu visiems savo muzikos mylėtojams pristato dar vieną naują dainą - „Oras ir vanduo“. Kaip visada jaunatviška ir linksma moteris linksmai tarsteli, kad šis kūrinys, kaip ir daugelis, yra apie meilę.

„Žinojau, kokią noriu parašyti dainą ir turėjau labai aiškią idėją, tad žodžiai gimė labai greitai – per vieną valandą. Galiu pasakyti, kad šis kūrinys yra apie egoistišką meilę, kai tik praradę arba praleidę nemažai laiko atskirai suprantame, kad būtent tas žmogus reikalingas lyg oras ir vanduo“, - kūrybiniu procesu dalijasi Giedrė.

Tai jau trečiasis pristatomas kūrinys iš muzikinio albumo „Optinė apgaulė“, kuris, kaip ir ankstesnieji, mielai transliuojamas radijo stočių.

Išgirskite naują Giedrės dainą ir nepraleiskite galimybės pamatyti atlikėjos pasirodymą festivalyje „Vilnius Music Week“ - rugsėjo 8 d. 18 val. „Vasaros terasoje“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.