Grupės „Kitokios“ merginų peštynėse dėl pavadinimo – naujas posūkis

Lietuvos skaitytojus linksminantis esamų ir buvusių grupės „Kitokios“ narių karas dėl šios grupės pavadinimo toliau verda. Primename, kad šįmet buvo paskelbta apie grupės išsiskirstymą, tada dalis grupės narių, tarp jų – erotiškomis fotosesijomis pasižymėjusi Indrė Burlinskaitė, nusprendė tęsti karjerą pavadinimu „Projektas Kitokios“. Praėjusią savaitę šių merginų buvusios bendražygės iš grupės „Kitokios“ Renata Klimaitytė ir Oksana Šklėriūtė davė atsaką – pasitarusios su teisininkais, grupės „Projektas Kitokios“ atstovams pateikė pretenziją dėl autorinių turtinių teisių pažeidimo.

I.Burlinskaitė pareiškė, kad nuo šiol savo grupę vadins taip, kaip nori.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
I.Burlinskaitė pareiškė, kad nuo šiol savo grupę vadins taip, kaip nori.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 4, 2013, 3:13 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 1:49 PM

Kova tęsiasi – šiandien I.Burlinskaitė pareiškia, kad susigrąžina pavadinimą „Kitokios“. Panašu, kad ši kova grupę išgarsins labiau nei dainos.

„Gerbėjų dėmesį užkariauti norime ne tokiais būdais, todėl tai yra paskutinis mūsų grupės viešas pasisakymas pavadinimo klausimu. Merginoms linkime užsiimti tokia pačia veikla, užuot liejus bereikalingą pyktį.

Pasivadinome „Projektas Kitokios“ vien iš draugiškumo, nors turime visas teises bei patentą prekės ženklui „Kitokios“, tačiau dabar, pamatę tikrus buvusių kolegių veidus bei viešus žeminimus, pareiškiame: vadovaujantis LR Prekių ženklų įstatymo 38 straipsnio 2 dalimi uždraudžiame UAB „Videox“, Renatai Lynikienei naudoti žymenį „Kitokios“. Viešai skelbiame, jog liekame tuo, kuo visiškai teisėtai ir turime būti – „Kitokios“, - pranešė I.Burlinskaitė, kartu su bendražyge Greta Lebedeva nuo šiol ketinančios naudotis šiuo pavadinimu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: kandidatų komentarai po pirmojo prezidento rinkimų turo