„Vilnius Music Week“ koncertai, kurių neverta praleisti (IV dalis)

Jau šį savaitgalį Vilnių užlies antrą sykį rengiamas muzikos festivalis „Vilnius Music Week“. Per šimtą grupių ir atlikėjų varžysis dėl publikos ir muzikos specialistų dėmesio. Susiorientuoti tokioje minioje - nelengva, todėl renginio partneris lrytas.lt visą savaitę jums pristato įdomiausius festivalio pasirodymus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 6, 2013, 1:21 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 1:06 PM

Beissoul ir Einius

Stovėjęs tose pačiose scenose su garsiaisiais „Gus Gus“ ar „Hurts“, šis „electro soul“ duetas įtraukiančiai filosofuoja savo muzikos garsais, klausytojų neapleidžia nuojauta, kad vyrai turi demoniškų galių. Pasirodymus sustiprina įspūdingas ir neįprastas Beissoul balsas, kuriuo tarsi prisišaukiami praėjusio amžiaus vidury džiazą fantastiškai vėlę afroamerikiečiai.

Rugsėjo 6 d. 01 val. klubas „Kas Kas“.

Giedrė

Niekam nepataikaujanti, prieš savo valią neinanti stebuklingo balso Giedrė, kurią iki šiol pažinojome iš „Empti“ ar „Pieno lazerių“, šiais metais nustebino gerbėjus: išleido solinį albumą „Optinė apgaulė“, sulaukusį puikių kritikų ir geros muzikos mėgėjų vertinimu. „Vidiniam vartojimui“ skirtu albumu dainininkė, kaip pati prisipažįsta, viešai publikai pasakė tai, ką jau seniai norėjo pasakyti asmeniškai.

Rugsėjo 8 d. 18 val. „Vasaros terasa“.

Banda Dzeta

Balkanų muzikai ištikima kompanija praėjusiais metais papirko „Vilnius Music Week“ užsienio delegaciją ir laimėjo džiugią eilutę žurnalo „Clash“ apžvalgininko S.Hawkinso apybraižoje: „Ši grupė yra baisiai įdomi dėl jų naudojamos ukulelės, mėsingo būgnininko laikomo trikampio ir penkių pučiamųjų sekcijos - tai galėtų būti puiki tema kaimiškam baltų Jameso Bondo filmui.“

Rugsėjo 8 d. 17 val. V.Kudirkos aikštės scena.

Beissoul ir Einiaus, Giedrės ir „Banda Dzeta“ dainos:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.