„Vilnius Music Week“ koncertai, kurių neverta praleisti (V dalis)

Jau šį savaitgalį Vilnių užlies antrą sykį rengiamas muzikos festivalis „Vilnius Music Week“. Per šimtą grupių ir atlikėjų varžysis dėl publikos ir muzikos specialistų dėmesio. Susiorientuoti tokioje minioje - nelengva, todėl renginio partneris lrytas.lt visą savaitę jums pristato įdomiausius festivalio pasirodymus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 6, 2013, 4:43 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 12:48 PM

Jurga

Viena populiariausių dainuojančių Lietuvos moterų savo muzikiniame paveiksle tingią melancholiją harmoningai perpina su vaikišku žingeidumu. Jos išskirtinė saviraiška tebeskina laurus. Sausį didžiausiame metų muzikos renginyje M.A.M.A. Jurga pelnė apdovanojimą už geriausią vaizdo klipą, susuktą dainai “So Blue”, o gegužę pristatė ir naują, įvairių kino filmų įkvėptą, albumą „Breaking The Line“, įrašytą su žinomu prodiuseriu Leonu Somovu.

Rugsėjo 8 d. 18 val. V.Kudirkos aikštė.

Elephants From Neptune

Pastaroji šių estų roko atlikėjų viešnagė „Vilnius Music Week“ baigėsi pasiplaukiojimu Nerimi, kurioje vaikinai nufilmavo klipą dainai „You Are The Sun, I Am The Moon“. Per metus jie spėjo nemažai nuveikti, įskaitant ir pasirodymą didžiausiame Baltijos šalių muzikos ir meno festivalyje „Positivus“ bei geriausios grupės titulą festivalyje „Tallinn Music Week“. Estai sugrįžta į Vilnių, pasiryžę pradžiuginti ir nustebinti.

Rugsėjo 7 d. 20 val. „Vasaros terasa“.

Electronic I

Didelio populiarumo sulaukusia debiutine daina „One Dream“ jie nuginklavo radijo stočių klausytojus, „Power Hit Radio“ eteryje pirmosios vietos neužleido net devynias savaites, o vėliau sulaukė „Sel“ lyderio Egidijaus Dragūno kvietimo bendradarbiauti ir drauge įrašė daugelio jūsų ausyse skambančią dainą „Lyja“. Tarptautinį dėmesį vaikinai jau prisišaukė kūriniu „Underwater“. Iš pradžių norėjęs dirbti „incognito“, dabar duetas jau prisistato tikraisiais vardais – Paulius ir Vitas.

Rugsėjo 8 d. 22 val. baras „Kas Kas“.

Jurgos, "Electronic I" ir "Elephants From Neptune" dainos:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.