Feral slapyvardžiu pasivadinęs E.Lubys pristato dainą lietuvių kalba

Sostinės publikai rugpjūtį padovanojęs pirmąjį naujojo projekto koncertą, Edgaras Lubys – Feral visos šalies melomanams pristato naujausią kūrinį „Ruduo“, kuris skambės dvejomis versijomis – lietuvių ir anglų kalbomis. Gyvai išgirsti šią dainą atlikėjas kviečia koncerte šį savaitgalį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 6, 2013, 12:52 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 12:56 PM

Feral pirmasis albumas pasirodys šių metų pabaigoje. Jame bus ir daugiau dainų, parašytų dvejomis kalbomis. Muzikos mylėtojai galės rinktis, kuri versija jiems arčiau širdies. „Naujausią dainą „Ruduo“ gyvai bus galima išgirsti jau šį savaitgalį,“ - į koncertą sostinėje kviečia atlikėjas ir dainų autorius Feral.

Dainą „Ruduo“ E.Lubys-Feral sukūrė drauge su kolega Alvidu Kavaliausku, kuris prisijungė prie grupės kaip muzikos prodiuseris - instrumentalistas ir jau nemenku indėliu prisidėjo prie Feral kūrinių, kuriuos visus muzikos gerbėjai išgirs albume.

„Galima sakyti, kad ši ir anksčiau pristatytos Feral dainos sufleruoja, koks bus albumas, jo skambesys ir nuotaika. Dvelks elektronika“, - pasakoja E.Lubys-Feral.

Feral kviečia visus į šį šeštadienį (rugsėjo 7 d.) vyksiantį tarptautinį festivalį „Vilnius Music Week“. 18valandą V.Kudirkos aikštėje grupė atliks naujausius savo kūrinius ir šiandien pristatomą dainą „Ruduo“.

Kūrinys „Ruduo“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.