R.Williamsas po 12 metų pertraukos grįžta prie svingo muzikos

Vasaros gastroles „Take The Crown“, kurių metu koncertavo ir Taline, baigęs britų dainininkas Robbie Williamsas ketvirtadienį nustebino savo gerbėjus. Nors nuo ankstesnio jo disko išleidimo nepraėjo nė metai, šį rudenį bus išleistas dar vienas naujas Robbie albumas „Swings Both Ways“ - jame, kaip išduoda pavadinimas, atlikėjas dainuos svingą.

R.Williamso meilė svingo muzikai nėra naujiena.<br>"Reuters" nuotr.
R.Williamso meilė svingo muzikai nėra naujiena.<br>"Reuters" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 12, 2013, 2:32 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 6:54 AM

Naujame albume Robbie dainuos ir vienas, ir kartu su eile muzikos pasaulio žvaigždžių – Lily Allen, Michaelu Buble, Kelly Clarkson, Rufusu Wainwrightu bei šią vasarą jo koncertus „apšildžiusiu“ atlikėju Olly Mursu.

Albume skambės ir naujos dainos, ir gerai žinomų senų svingo kūrinių perdirbiniai. Tai – jau ne pirmas toks R.Williamso projektas. 2001-aisiais išleistas diskas „Swing When You're Winning“ yra iki šiol populiariausias atlikėjo albumas. Jame skambėjęs duetas su aktore Nicole Kidman „Somethin' Stupid“ tapo hitu daugelyje pasaulio šalių.

„Įrašiau svingo albumą, nes norėjau. Be to, dabar – tobulas metas tai padaryti“, - sakė pernykščiu albumu „Take The Crown“ ir gastrolėmis per Europos stadionus didžiulį populiarumą susigrąžinęs 39-erių R.Williamsas.

Naująjį Robbie albumą pristatantis filmukas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.