Atsikūrusi grupė „Suicide DJs“ naujuoju kūriniu buria „juodųjų kapišonų armiją“

Rugsėjo 8 dieną festivalyje „Vilnius Music Week“ įvyko Lietuvos muzikinės scenos ekscentrikais vadinamos grupės „Suicide DJs“ sugrįžimo koncertas. Po dvejų metų tylos su trenksmu į sceną sugrįžusi grupė savo gausiai susirinkusiems gerbėjams pažėrė gausybę naujienų bei siurprizų. Vienas jų - visiškai naujos dainos „Juodas kapišonas“ pristatymas. Artimiausiu metu daina nuskambės ir lietuviškų radijo stočių eteryje.

„Suicide DJs“ sugrįžimo koncertas sulaukė didžiulio publikos dėmesio.<br>V.Dranginio nuotr.
„Suicide DJs“ sugrįžimo koncertas sulaukė didžiulio publikos dėmesio.<br>V.Dranginio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 16, 2013, 1:37 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 4:05 AM

„Žmonės dažnai klausia, kodėl mes vadinamės „Suicide DJs“ – gal proteguojame savižudybes ar panašiai? Dabar galiu drąsiai pasakyti, kad mes greičiau stengiamės būti tiesiog „gyvenimo kamikadzėmis“, aukojančiais daug ką dėl savo vertybių.

Šiais laikais yra tikrai labai sunku neparsiduoti, netapti savo paties parodija,daug kas lengva ranka atsižada ir tų pačių moralės normų. Būtent apie tai yra ir naujoji „Suicide DJs“ daina. Juk kai tau yra labai sunku, tu niekad nesi vienas toks, nes turi savo juodą kapišoną bei visą armiją tokių pačių, juodais kapišonais ginkluotų bendraminčių“, - sakė grupės narys Vidas Bareikis.

Sugrįžimo koncerte skambėjo ne tik naujoji daina „Juodas kapišonas“, bet ir visa šūsnis publikos griausmingai sutiktų „Suicide DJs“ hitų. Grupės nariai buvo maloniai nustebinti žiūrovų, kurie ne tik nepamiršo jų, bet ir kartu dainavo didžiąją dalį dainų.

Koncerto metu „Suicide DJs“ gerbėjai galėjo susipažinti ir su mieliausia sugrįžimo staigmena - naująja grupės bugnininke Rasa Vaštakaite, pažadėjusia artimiausiuose koncertuose ne tik groti bugnais, bet ir uždainuoti.

„Džiaugiuosi galimybe prisijungti prie tokios smagios kompanijos. Nuo pirmųjų repeticijų atsirado puikus bendras jausmas. O pirmajame koncerte buvo netikėta išgirsti kartu dainas dainuojančius žmones ir sulaukti tiek malonaus dėmesio. Ateityje tikiuosi ne ką prastesnių koncertų,“ - įspūdžiais dalijosi grupės naujokė.

Dėmesiu koncerto metu džiaugėsi ne tik vienintelė grupės mergina, bet ir vokalistas aktorius Ainis Storpirštis. Po koncerto Ainis buvo pamalonintas netikėtos „Suicide DJs“ gerbėjų dovanos: samurajaus judesiais koncertuose garsėjantis atlikėjas dovanų gavo iš Japonijos atvežtą autentišką samurajaus kardą.

Grupė planuoja specialius „Suicide DJs“ naujojo singlo „Juodas kapišonas“ pristatymo koncertus Vilniuje, Menų fabrike „Loftas“ (spalio 25 d.), bei Kaune, „Gargaro“ muzikiniame klube (spalio 26 d.).

Grupė kviečia visus gerbėjus į koncertus ateiti pasipuošus išskirtiniu grupės makiažu bei juodais kapišonais. Visi prisijungusieji prie „juodųjų kapišonų armijos“ bus apdovanoti specialiais grupės suvenyrais.

Nauja „Suicide DJs“ daina „Juodas kapišonas“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.