Lietuvę GJan pastebėjo britų žurnalistai

Lietuvės šiaulietės moksleivės GJan dainos „Not Afraid“ vaizdo klipas „Youtube“ sulaukė daugiu nei 3 mln. peržiūrų. Tokio dėmesio ir populiarumo jaunai atlikėjai gali pavydėti ne vienas Lietuvos muzikantas.

Šiaulietės moksleivės GJan dainos „Not Afraid“ vaizdo klipas „Youtube“ sulaukė daugiau nei 3 mln. peržiūrų.<br>"Lrytas.lt" nuotr. iš archyvo
Šiaulietės moksleivės GJan dainos „Not Afraid“ vaizdo klipas „Youtube“ sulaukė daugiau nei 3 mln. peržiūrų.<br>"Lrytas.lt" nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-09-17 11:48, atnaujinta 2018-02-22 03:14

Ir nors pati atlikėja greičiausiai tokios dėmesio bangos nė nesitikėjo, jos buitine kamera filmuotą dainos klipą šiandien aptarinėja ir užsienio spauda. Reporteris Andy Maltas patikino, kad jauna atlikėja - labai talentinga ir turi daug potencialo kurti bei judėti į priekį.

Dėl dainavimo stiliaus ir muzikos skambesio GJan kūrybą jis net palygino su Katy Perry dainomis, ypač „Need your Love“ ir „Tattoo“, rašo thecmuwebsite.com.

Artimiausiu metu GJan laukia ne vienas koncertas užsienyje: jau kitą savaitę ji koncertuos Hamburgo „Reeperbahn“ festivalyje, o spalio 13-ąją vyks į Londono klubą „The Garage“, kur surengs britams skirtą pasirodymą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.