Lyrišką dainą atlikęs aktorius V.Dieselis nesulaukė gerbėjų palaikymo

Kas galėjo pagalvoti, kad raumeningasis „Greitų ir įsiutusių“ žvaigždė Vinas Dieselis kada nors uždainuos? Aktorius perdainavo Rihannos kūrinį „Stay“ ir skyrė jį savo gyvenimo meilei Palomai Jimenez. Vaizdo klipą V.Dieseliui padėjo nufilmuoti jo duktė.

V.Dieselis su mylimąja P.Jimenez.<br>AP nuotr.
V.Dieselis su mylimąja P.Jimenez.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-09-17 18:17, atnaujinta 2018-02-22 02:44

Jausmingas ir nuoširdus V.Dieselio pasirodymas nepavergė internautų širdžių. Šv.Valentino dienos proga įrašytas kūrinys iki šiol sulaukė vos kiek daugiau nei 0,5 mln. peržiūrų tinklalapyje „Youtube“. Kai kurie komentatoriai aktoriaus bandymą dainuoti pasmerkė ir išvadino Holivudo žvaigždę „tuščiagalviu amerikiečiu“.

Vis dėlto atsirado ir tokių, kuriems šis vaizdo įrašas patiko. Viena kompanija net pasiūlė aktoriui suvaidinti miuzikle.

„Nebijokite išlįsti iš komforto zonos. Jūs neturite būti tobuli. Tiesiog būkite savimi“, - neatskleidė, sutinka imtis šio projekto ar ne, V.Dieselis.

Vėliau aktorius prisipažino pasigailėjęs, kad pasidalijo minėtuoju vaizdo įrašu. Tiesa, V.Dieselis susirūpino ne dėl peržiūrų kiekio, o dėl to, kad įraše atsiskleidė kaip jautrus vyras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.