“Brodvėjuje“ - opera roko ritmu ir naujos „Rebelheart“ dainos

Geros muzikos klubas “Brodvėjus” tęsia teminių rudens vakarėlių ciklą ir visą artėjantį savaitgalį savo lankytojus vaišins trankaus roko kokteiliais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 18, 2013, 3:07 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 1:59 AM

Nusiteikite šėlti ir kratyti savo garbanas – šį penktadienį, rugsėjo 20 dieną, klube sprogs galingas muzikinis užtaisas, kurį paleis projektas “AC/DC Tribute.lt”. Šeštadienį, rugsėjo 21 dieną, klube atmosferą kaitins lietuviško roko veteranai „Rebelheart“, pasiruošę abstulbinti savo gerbėjus netikėtu muzikiniu posūkiu ir dar niekur negirdėtomis dainomis iš šiuo metu jau baigiamo įrašyti naujo albumo.

Lietuviškas parakas su austalietiško temperamento prieskoniais – pagrindinis artėjančio penktadienio „Brodvėjaus“ miksas, kurį meistriškai maišys roko senbuviai: Algirdas (Blėka) Barniškis (ex - ”Seifas”, “Plackartas”, “Veidrodis”, “Sledge hammer”, “Pelenai”), Audrius Pyragis (ex - „Laura & The Lovers“), Virgilijus Prieskienis (ex - “Bovy”, Egidijus Sipavičius ir grupė), Martynas Lukoševičius (ex - „Laura & The Lovers) bei unikalaus balso tembro vokalistas Merūnas Urbšas.

Penktadienio vakare šie vyrukai „Brodvėjuje“ užkurs tikrą pirtį - jų rankose gitaros pradeda liepsnoti, o Merūno vokalas priverčia įsižnybti sau į šoną – ar tikrai scenoje šėlsta ne legendiniai australai AC/DC?

Šeštadienį “Brodvėjaus” scenoje - net dvi roko grupės “Rebelheart” staigmenos gerbėjams.

Pirmąją galima vadinti vokalisto Dariaus Mickaus ir ištikimos jo komandos eksperimentu. Grupė metė sau iššūkį ir ryžosi scenoje transformuoti klasikinės muzikos kūrinį.

Talentingi rokeriai “Rebelheart” įrodys, jog klasika nepavaldi laikui ir garsioji Maurice'o Ravelio “Bolero” gali skambėti net įvilkta į odinį roko apsiaustą. Kaip? Sužinosite apsilankę “Brodvėjaus” klube šį savaitgalį.

Grupė pirmą kartą klausytojų teismui pateiks ir visiškai naujus, dar niekur neskambėjusius kūrinius iš naujo albumo, kurį “Rebelheart” tikisi pristatyti dar šiemet.

Nedaugžodžiaudami rokeriai patikino, kad savaitgalį “Brodvėjaus” scenoje naujas dainas jie atliks ir lietuvių kalba.

Tai visiškai suprantama - vieną ryškiausių Lietuvos roko grupių, surengusią per 600 koncertų Lietuvoje, Baltijos Šalyse bei Vakaru Europoje, išgarsino būtent lietuviškai skambančios tokios roko baladės kaip „Kelias pas tave“, „Ko pravirkai“, „Juodas lietus“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.