„Liūdni slibinai“ skelbia papildomą gimtadienio koncertą Vilniuje

Kitą savaitę pradėsiantys gimtadieninį turą dešimtyje Lietuvos miestų „Liūdni slibinai“ sostinėje skelbia papildomą šventinį koncertą. Iki turo „5 kartus ralio!“ finalinio koncerto Vilniuje likus dar mėnesiui, grupės gerbėjai jau spėjo išgraibstyti beveik visus bilietus. Todėl atlikėjai nusprendė Vilniuje gimtadienį atšvęsti dvigubai ir spalio 19 dieną surengti dar vieną koncertą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 19, 2013, 10:58 AM, atnaujinta Feb 22, 2018, 1:21 AM

„Liūdni slibinai“ išskirtiniam turui repetuoja naujas dainas bei prisimena pačius svarbiausius savo karjeros kūrinius. Gyvais pasirodymais abejingų nepaliekantys atlikėjai penktojo gimtadienio proga žada ne tik šventišką muzikinę programą. Liūdesio išpažintojai kolkas kruopščiai paslaptyje laiko rengiamas dovanas ir dar neskelbtas svarbias naujienas.

„Besiruošdami šiai progai prisimenam pirmuosius stiklainius ašarų, kuriuos rinkdavom koncertų metu. Galvodami apie sceninius drabužius, prisimenam senąsias Vaido Kublinsko skrybėles, kurias dažnai kas nors nudžiaudavo ir mes patirdavom finansinius nuostolius. Artėjant gimtadieniui įtemptame pasiruošimo procese mes su Aiste bandom išmokyti Vaidą nusišypsoti. Aistė mokosi penkis kartus iš eilės neužsikirtus pasakyti žodį „ralio“ taip, kad jis neskambėtų kaip atsiliepimas į telefono skambutį. O aš kol kas mokausi pūsti dūdelę“, - apie pasirengimą turui „5 kartus ralio!“ kalba mažo ūgio, bet didelės širdies grupės narys Dominykas Vaitiekūnas.

Jau praėjusį rudenį grupės gerbėjams didžiuosiuose miestuose teko liūdėti, kai nebeliko vietų į „Albumą be jokių Ė“ pristatančius koncertus. Todėl, užkrečiančia energija scenoje trykštantys „Liūdni slibinai“ jubilijaus proga pasiryžo finišuoti su dvigubu trenksmu.

Turą „5 kartus ralio!“ šmaikčioji grupė rugsėjo 26 dieną pradės Panevėžyje, rugsėjo 27 d. keliaus į Telšius. „Liūdni slibinai“ taip pat surengs šventinius pasirodymus Šiauliuose, Alytuje, Tauragėje, Marijampolėje, Rokiškyje. Baigiamieji turo koncertai įvyks spalio 12 d. Klaipėdoje, spalio 17 d. Kaune, spalio 18 ir 19 dienomis Vilniuje.

„Liūdnų slibinų“ kvietimas į jubiliejaus koncertus:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.