„Exit“ scenoje – geriausias Ukrainos didžėjus Senderis ir magiškas „Freak Show“ teatras

Artėjantį savaitgalį sostinės klubo „Exit“ sceną okupuos ne kartą geriausiu Ukrainos didžėjumi pripažintas Senderis. Svečias iš Kijevo linksmins Vilniaus publiką ir penktadienio, ir šeštadienio naktį. Šeštadienį Sender setą papildys magiškas klubinio teatro „Freak Show“ šokėjų pasirodymas, dedikuotas meilei.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 25, 2013, 6:52 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 7:35 PM

Muzikoje – sielos atspindys

„Exit Vilnius“ sienas virpinsiantis Senderis į savo veiklą žiūri rimtai. „Hauso muzikoje atradau savo sielos atspindį“, – vaizdingai pasakoja didžėjus, kuris per ilgus karjeros metus scenoje išbandė visą šokių muzikos spektrą.

„Didžiausias įkvėpimas man – džiaugsmas, meilė ir tikėjimas, gimstantys iš to, kad galiu atnešti kažką gero žmonėms“, – sako Senderis, gėrį Vilniuje dalinsiantis visą savaitgalį.

Ukrainos klubinei scenai užsienio šalyse atstovaujantis Senderis randa laiko ne tik pasirodymams.

Jau septintus veiklos metus skaičiuoja prodiuserio įkurta klubinės muzikos leidybos kompanija. Šokių muzikos naujienomis su klausytojais Senderis dalijasi savo paties įkurtos ir sėkmingai veikiančios radijo stoties „DJFM“ bangomis.

Kaip radijo laidose, taip ir „Exit Vilnius“ scenoje šį savaitgalį Sender pristatys karščiausius savo fonotekos garso takelius.

Šokėjams – atskira scena

Šeštadienio naktį po „Exit Vilnius“ stogu bus sumontuota atskira scena, skirta specialiai klubinio teatro „Freak Show“ pasirodymui. Šokių aikštelės viduryje iškils apvali pakyla, skirta magiškam šokio spektakliui „Love Dome“.

Meilei skirtam pasirodymui seksualios šokėjos puošis naujais kostiumais, jų sceninėje aprangoje dominuos balta ir raudona spalvos. Viena iš būsimo spektaklio detalių – skambant energingai šokių muzikai, šokėjos judės tarsi sulėtintame kine.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.