Svingo karaliene vadinama A.Francis vilniečiams ruošia staigmeną

Elektroninės, disko, šokių, gyvos muzikos mylėtojai ploja rankomis – spalio 26-ąją į Vilnių atvyksta svingo karaliene vadinama Alice Francis. Klube „New York“ koncertuosianti atlikėja ruošia įstabią ir daug įvairiausių siurprizų žadančią šventę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 26, 2013, 1:15 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 6:52 PM

Į Lietuvą dainininkė atvyksta drauge su grupe. Į šį nepamirštamą, apgaubtą ypatingos auros, renginį kviečiami visi, kurie mėgsta lindihopą, elektroninį svingą ir kitus šokių muzikos stilius, nes šventėje visi be išimties šoks svingą. Geru muzikiniu fonu pasirūpins DJ Spicynas, kuris turbūt neatsitiktinai publikos dažnai pavadinamas Party Animal (liet. - vakarėlių liūtas) vardu. Kadangi Dj Spicynui vintažinė muziką ir jos variacijos nėra svetima, jis jau yra apšildęs tokias žvaigždes, kaip Kormacs Band bei Parov Stelar. Vakarėlio šokiams įsisukti padės geriausia „lindihoperių“ komanda Lietuvoje – klubas lindyhop.lt.

Jie organizuos daugelį siurprizų: žymiuosius lindihopo šokių turnyrus, varžybas geriausiam žiūrovui šokėjui išaiškinti, dovanų dalijimą ir kitas veiklas, kurios dar laikomos paslaptyje. Žiūrovų neišsenkančią energiją palaikys ekologiškiausias gėrimas Lietuvoje – „Pure Bio Lietuva“. Bet svarbiausia koncerte – A. Francis – svingo, čarlstono ir retrobliuzo karalienė su sava žvaigždžių komanda, kurią sudaro elektroninės muzikos virtuozai Sir Chul-min Yoo ir Goldie. Koncerto organizatoriai žada, kad renginys nepaliks abejingų.

A.Francis gimė Rumunijoje, Timisoara mieste, susiliejus rumunų ir tanzaniškajam kraujui, o po ketvirčio amžiaus sužibo Vokietijos padangėje. Jos debiutinis albumas „St.James Ballroom“ išvydo dienos šviesą 2012 metais rugsėjo 7 dieną „Universal Music Group“ studijoje ir sukėlė furorą džiazo, svingo ir elektro pasaulyje. Nieglas Brosas – dainų bendraautorius ir išleidimo iniciatorius.

Naujojo albumo stilių samplaika nepalieka abejingų klausytojų. Jame girdime 20-ųjų džiazą, elektrosvingą, hiphopą. Alice savo stilių vadina naujuoju čarlstono stiliumi. Neįprastą energetiką, melodingą balsą, moterišką plastiką A.Francis valdo lengvai, natūraliai. Tai, be abejonės, jos kilmės iš dviejų kontinentų nuopelnas.

  Šiuo metu ji su savo grupe gyvena ir dirba Kiolne. Ji mokėsi iš Josephine Baker, Django Reinhardto, Billie Holiday, Eminemo ir Beyonce Knowles. Kartu su dainininke muzikuoja Goldie – ryški asmenybė elektro muzikos pasaulyje bei Sir Chul-min Yoo – klavišininkas iš Korėjos.

A.Fracis bendradarbiauja su tokiais muzikantais, kaip Martinu Gruca, Parov Stelar, Mad Moiselle.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.