E. ir J.Didžiuliai naujame klipe kartu su A.Ramanausku atsigręžė į praėjusio amžiaus Ameriką

Šiandien vienas žymiausių ir stilingiausių Lietuvos duetų „The Ball & Chain“ – Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis – pristato neįprastą dainos klipą „Baby Burning“, kuris prasideda nuo inscenizuoto pokalbių šou. Pastarojo vedėją, beje, suvaidino žinoma TV persona – Algis Ramanauskas-Greitai.

„The Ball & Chain“ klipą įkvėpė praėjusio amžiaus antrosios pusės nuotaika.
„The Ball & Chain“ klipą įkvėpė praėjusio amžiaus antrosios pusės nuotaika.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 3, 2013, 12:40 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 1:12 PM

„Klipe filmavosi ir aikštelėje dirbo apie 50 žmonių – visi iki vieno asmenybės, todėl procesas buvo ilgas, bet rezultatas išėjo toks, kokio ir tikėjomės. Ypatinga padėka keliauja režisierei Alginai Navickaitei, Vyteniui Zagorskiui už puikų apšvietimą, Algirdui Drėmai už sklandų garsą, Agnei Kupšytei už scenografiją ir Rimvydui Lingei už nepriekaištingą montažą“, – sako dueto viena antroji E.Jennings.

Klipas ir pokalbių šou – tai aliuzija į žinomas ir jau ikonomis tapusias amerikiečių vakarines pokalbių laidas, kurios nesikeičia metų metus, bet išlieka vis dar tokios pat įdomios, populiarios ir aktualios.

„Mus labai įkvepia praėjusio amžiaus antros pusės nuotaika, kuri pulsuoja visame klipe. Tuomet viskas buvo daroma gyvai, be kompiuterių, be jokių efektų ir triukų, kurie padeda skambėti geriau, nei iš tiesų yra“, – sako J.Didžiulis.

Visas siužetas buvo filmuojamas LRT studijoje. Kaip duetui įprasta, dainos įrašas klipe yra gyvo garso, koreguotas tik labai nežymiai. Panašiai prašmatniai su styginių ir pučiamųjų instrumentų pritarimu skambės ir visas dueto albumas. Jis turėtų pasirodyti jau kitąmet.

Šiuo metu duetas ne tik sukasi studijoje įrašinėdamas antrąjį savo albumą, bet su visa savo komanda intensyviai planuoja didįjį „Bad Ass Retro“ koncertą su mini orkestru ir lindihopo šokėjais. Ypatingas koncertas įvyks lapkričio 21 dieną Vilniuje. Daugiau žinių apie tai netrukus.

Naujasis „The Ball & Chain“ vaizdo klipas – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: prezidento rinkimai – ko nemato Vilniaus burbulas?