Prieš Naujuosius - bendri veteranų „Alphaville“, „Secret Service“ ir „Rondo“ koncertai

Gruodžio pabaigoje didžiausiuose šalies miestuose nuaidės griausmingi šventiniai koncertai „Grand Show“. Vienoje scenoje susitiks trys muzikos legendos – vokiečiai „Alphaville“, švedai „Secret Service“ ir Lietuvos grupė „Rondo“. Įspūdingi trijų scenos grandų pasirodymai Naujųjų metų išvakarėse vyks gruodžio 27 d. „Žalgirio arenoje“ Kaune, gruodžio 28 d. „Švyturio“ arenoje Klaipėdoje ir gruodžio 29 d. Pramogų arenoje Vilniuje.

Ne kartą Lietuvoje viešėję hito "Forever Young" autoriai "Alphaville" vėl gros mūsų šalyje.
Ne kartą Lietuvoje viešėję hito "Forever Young" autoriai "Alphaville" vėl gros mūsų šalyje.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-03 11:38, atnaujinta 2018-02-21 13:19

Vokiečių grupė „Alphaville“ yra tikra elektroninės muzikos pionierė, pasaulyje išgarsėjusi tokiais visiems gerai žinomais hitais kaip „Big In Japan“, „Sounds Like a Melody“ ir „Forever Young“. Per daugiau nei tris karjeros dešimtmečius trijulė išleido šešis studijinius albumus, koncertavo didžiausiose pasaulio scenose, yra ypač mėgstami JAV, Prancūzijos, Vokietijos ir net Pietų Afrikos bei Japonijos klausytojų. Ne pirmą kartą Lietuvoje viešintys vokiečiai šį kartą gerbėjus džiugins ne tik seniai visų pamiltomis melodijomis, bet ir naujausiais kūriniais.

Švedijos pop, „new wave“ muzikos grupė „Secret Service“ Lietuvoje lankysis pirmą kartą. Didžiausio populiarumo „banga“ grupę lydėjo 9-ojo dešimtmečio pradžioje, kada pasirodė tokie hitai kaip „Oh Susie“, „Ten O‘Clock Postman“ ir Europos muzikos topus užkariavęs „Flash in the Night“. Tris karjeros dešimtmečius skaičiuojantys švedai populiarūs iki šiol, o pernai pasirodė ir aštuntasis studijinis grupės albumas „The Lost Box“, kurį „secret‘ai“ ir pristatys Lietuvos publikai.

Legendinės grupės „Rondo“ atskirai pristatinėti nereikia. Kolektyvas susibūrė 1976 metais mažame Lietuvos miestelyje Šiluvoje ir vos per keletą metų pelnė vienos populiariausių grupių šalies istorijoje titulą. Tikriausiai nerasi nei vieno, negirdėjusio tokių „Rondo“ hitų kaip „Egle, mano sese“, „Laukų gėle“, „Pelenė“, „Sudie Eliza“, „Margarita“ ir kt. Per savo gyvavimo metus grupė įrašė daugybė studijinių albumų, daugybę kartų buvo renkama geriausia grupe, tačiau patiems muzikantams didžiausias apdovanojimas – daug metų neblėstančios publikos simpatijos. Jau kelios kartos nepamiršta nei jų sukurtų dainų melodijų, nei žodžių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.