Tėvystei besiruošiantis D.Montvydas pristatė klipą „Artojų himnas“

Vos prieš kelias dienas atšventęs savo ir išrinktosios Veronikos vestuves, atlikėjas Donatas Montvydas vėl džiugina savo muzikos mylėtojus. Tiesa, dabar dainininkas nusitaikė ne į klausytojų ausis, bet į akis ir su malonumu pristato naują muzikinį vaizdo klipą „Artojų himnas“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-03 11:23, atnaujinta 2018-02-21 13:19

Nė nepamačius klipo, skambus dainos pavadinimas leidžia susidaryti tam tikrus vaizdinius. Donatas šypsosi ir pasakoja, kad klipo scenarijus ir dainos pavadinimas yra neatsitiktiniai. „Turint dainą, kilo klausimas, – kaip ją pateikti žmonėms, – prisimena dainininkas. – Yra trumpa istorija, susijusi su šia daina. Vasarą koncertuodamas aplankiau daugybę Lietuvos vietų bei žmonių, tačiau vienoje kelionės atkarpoje atkreipiau dėmesi i artoją, sėdintį traktoriuje. Įžvelgiau bendrą ryšį – esam tie patys žmonės, dirbantys tą patį darbą, jaučiantys tą patį nuovargį, siekiantys tų pačių tikslų – tik skirtingose formose. Vadinasi, aš esu lygiai toks pats „artojas“, kaip ir visi.“

Paprašius plačiau papasakoti apie klipo idėją, atlikėjas prasitaria, kad vyrauja trys pagrindiniai personažai, kuriuos vienija vienintelis dalykas – žmogaus prigimtis. „Visi mes tam tikra prasme dirbdami „ariam“. Plušam, stengiamės, kol galiausiai pavargstam ir norime atsipalaiduoti, pailsėti, gal net pašėlti. Taip gyvena ir mano klipo herojai“, – trumpai mintis dėsto atlikėjas.

Kilus klipo idėjai, Donatas ją realizavo su komanda: „Aš esu labai dėkingas ir džiaugiuosi, kad klipe filmavosi aktoriai Jolanta Puodėnaitė, Vaidas Jocys ir Donatas Svirėnas, kurie puikiai atspindėjo dainos energiją bei idėją. Už puikų komandinį darbą, režisūrą, montažą esu dėkingas Mindaugui Bendžiui, Mindaugui Gudeliui ir Donatui Ravaičiui.“

Pasmalsavus, ar šis darbas dainininkui patinka labiau už pirmąjį atlikėjo muzikinį klipą, Donatas išlieka konkretus. „Žinote, čia kaip vaikai. Jų negalima lyginti ir gretinti, nes jie visiškai skirtingi. Su kitoniškais charakteriais, mintimis, personažais, tematika. Tėvai myli visus savo vaikus. Lygiai taip pat ir aš. Skirtingai myliu savo du darbo kūdikius“, – pasakoja tėvystei besiruošiantis atlikėjas.

Naujasis D.Montvydo klipas - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.