Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

M.Cyrus toliau siautėja – garsiam fotografui parodė beveik viską

Ketvirtadienį į žodžių karą su Sinead O'Connor įsivėlusi atlikėja Miley Cyrus toliau demonstruoja, kad neketina atsisakyti vulgarių poelgių. Už provokuojantį įvaizdį Sinead subarta Miley atsakė pašaipomis. Galiausiai internete atsirado nuotrauka, kuriai Miley pozavo be kelnaičių, tik su peršviečiamomis pėdkelnėmis, krūtis prisidengusi rankomis taip, kad matosi „šiek tiek daugiau, nei reikėtų“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 4, 2013, 4:08 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 11:53 AM

Kaip jau rašė lrytas.lt, S.O'Connor atvirame laiške įspėjo jaunąją žvaigždę, kad ši siunčia neteisingą žinią savo gerbėjams ir, jei taip tęsis toliau, galiausiai niekam nereikalinga atsidurs reabilitacijos klinikoje.

Šį laišką išprovokavo klipas „Wrecking Ball“, kuriame Miley nusifilmavo nuoga, o taip pat – vis vulgaresnis jaunos atlikėjos įvaizdis.

„Neketinau rašyti šio laiško, bet man puolė skambinti žurnalistai. Štai ką noriu pasakyti – motiniškai ir su meile.

Man labai neramu, kad aplink tave esantys žmonės verčia tave tikėti, kad yra kieta būti nuogai ir laižyti kūjį vaizdo klipe. Iš tiesų tokiu būdu tu nuslepi savo talentą ir leidi save pardavinėti, nesvarbu, ar tai daro muzikos verslininkai, ar tu pati“, – rašo S.O'Connor.

Atlikėja įspėja, kad ilgainiui tai atneš žalos pačiai Miley – leisdama save išnaudoti ji ne tik kenkia sau, bet ir skatina savo gerbėjas manyti, kad svarbiausia yra būti vertinamai už išvaizdą ir seksualų elgesį.

„Muzikos verslui visiškai nusispjaut į tave, kaip ir visus mus. Jie tave pardavinės kaip prostitutę ir protingai privers manyti, kad to tu pati nori. Kai galiausiai atsidursi reabilitacijos klinikoje, jie kaitinsis savo jachtose Antigvoje, kurias užsidirbo pardavinėdami tavo kūną. Pasijusi labai vieniša.

Vyrams, kurie dėl tavęs seilėjasi, tu irgi nerūpi. Daug moterų painioja geidulius ir meilę. Jei jie tavęs geidžia, tai nereiškia, kad tu jiems rūpi. Tuo labiau, kad ir pati elgiesi taip, tarsi pati sau nerūpėtum.

Tai turi pasikeisti. Tai pavojingas pasaulis. Mes neskatiname savo dukterų vaikščioti nuogų, nes tai paverčia jas grobiu gyvuliams ir dar žemesniems už gyvulius, kurių daug dirba muzikos versle“, – pataria Sinead.

Miley į tai atsakė pašaipomis, o netrukus internete atsirado ir dar vienas įrodymas, kad jaunoji 20-metė žvaigždutė neketina keisti kurso.

„Nuogomis“ žvaigždžių fotosesijomis pagarsėjęs garsus fotografas Terry Richardsonas savo interneto dienoraštyje pasidalijo provokuojančia Miley nuotrauka. Beje, jis yra ir erotiškojo Miley klipo „Wrecking Ball“ režisierius.

Mažai abejonių, kad ši nuotrauka internete atsirado, leidus Miley. Mergina pasiryžusi ir toliau šokiruoti – o kol kas visas pasaulis gali žvilgtelėti į jos grožybes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.