L.Somovas ir Jazzu pristato naują singlą: „Tai daina apie nuogą sielą“

Lapkritį vyksiantiems trims įspūdingiems naujo albumo „Lees And Seas“ pristatymo koncertams besiruošiantis Leono Somovo ir Jazzu duetas praskleidžia uždangą. Gerbėjų dėmesiui – pirmasis albumo singlas „Lower Than The Ground“, kurio skambesys, nė neabejoja duetas, daug ką nustebins.

"Šis kūrinys – gyvesnė, melodingesnė, mano nuomone – turtingesnė daina, lyginant su mūsų ankstesne kūryba“, - premjerą pristato L.Somovas.<br>D.Umbraso nuotr.
"Šis kūrinys – gyvesnė, melodingesnė, mano nuomone – turtingesnė daina, lyginant su mūsų ankstesne kūryba“, - premjerą pristato L.Somovas.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-07 13:41, atnaujinta 2018-02-21 10:07

Jau lapkričio 8-ąją populiariausias Lietuvos elektroninės muzikos duetas naująjį albumą pristatys koncerte Vilniaus Teatro arenoje. Lapkričio 13-ąją šį koncertą kauniečiai pamatys ir išgirs kultūros centre „Girstutis“, lapkričio 15-ąją duetas ir jį lydintys muzikantai pasirodys Klaipėdos koncertų salėje. Bilietai į šiuos koncertus platinami visose „Ticketpro“ kasose ir internetu – www.ticketpro.lt

Trims išskirtiniams pasirodymams kuriama ne tik speciali scenografija, kostiumai ir scenarijus – Leonas Somovas ir Justė Arlauskaitė-Jazzu žada ir nemažą muzikinę intrigą.

„Mes niekur nepabėgome nuo elektroninės muzikos, ji yra mūsų kūrybos pagrindas. Tačiau šiame albume bus daugiau gyvų garsų.

Vystomės kaip kūrėjai, žengiame į naują etapą. Mano akimis, šis albumas – geriausia, ką esame sukūrę. Nekantrauju sužinoti, kaip jį įvertins publika“, - sako Leonas Somovas.

Kad kalbos apie naujus elementus nėra tik tuščios frazės, įrodo pirmoji nauja albumo „Lees And Seas” daina, kuria šiandien kūrėjų duetas dalijasi su klausytojais.

Dramatiška, jausminga baladė „Lower Than The Ground“ - nepanaši muzika į tai, ką gerbėjai girdėjo prieš keletą metų išleistame ankstesniame dueto albume „Score“.

„Taip, tai tiesa. Pagaliau pristatome naują dainą – ir „Lower Than The Ground“ pasirinkta neatsitiktinai. Labai norėjome albumo kelionę pas klausytojus pradėti būtent šiuo kūriniu.

Šis kūrinys – gyvesnė, melodingesnė, mano nuomone – turtingesnė daina, lyginant su mūsų ankstesne kūryba“, - premjerą pristato Leonas Somovas.

„Tai daina apie tikrus, išgyventus dalykus. Apie mus visus ir kiekvieną atskirai, apie būseną, kai norisi rėkti, bet negali išleisti jokio garso.

Kūrinys apie nuogą sielą – pasiklydusią, neramią, bet vis ieškančią. Apie troškimą gyventi ir jausti, kad gyveni, apie tai, kas svarbu, ką dažnai slepiame, bijome garsiai pasakyti“, - kalbėdama apie naują kūrinį, emocijų neslepia Justė.

Abu kūrėjai pabrėžia, jog albumas – pernelyg spalvingas ir įvairus, kad vieną dainą būtų galima laikyti jo vizitine kortele, tačiau „Lower Than The Ground“ skambesys – viena krypčių, kuria šiuo metu eina duetas.

MTV ir M.A.M.A. apdovanojimų laimėtojai Leonas ir Justė per pastaruosius keletą metų matė daugybę pilnų salių, tačiau albumo pristatymo koncertams ruošiasi su ypatingu jauduliu. Tris pasirodymus Lietuvos didmiesčiuose kartu su atlikėjais ruošia didelė profesionalų komanda, kurioje – ir režisierius Gytis Ivanauskas bei muzikantų įvaizdį kurianti dizainerė Daiva Urbonavičiūtė.

„Siekiame sukurti nematytą pasaulį – tarp pasakos ir realybės, sapno ir tikrovės. Tai bus kažkas per vidurį tarp „Alisos stebuklų šalyje“, „Tvin Pykso“ ir „Vasarvidžio nakties sapno“, - žada Justė.

„Praėjo jau beveik treji metai po mūsų ankstesnio albumo „Score“ pasirodymo. Per tą laiką susikaupė daug gerų dalykų, kuriuos nekantraujame parodyti savo gerbėjams. Tai – vienas atvejų, kai dar likus mėnesiui jau skaičiuojame likusias dienas iki koncertų“, - prisipažįsta Leonas Somovas.

Naujasis L.Somovo ir Jazzu kūrinys „Lower Than The Ground“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.