Naujas „ZIP FM“ startas - su Lietuvos muzikos žvaigždėmis ir M.Šalčiūte

Jau šį ketvirtadienį, spalio 10 dieną, linksmiausia radijo stotis „ZIP FM“ specialiu vakarėliu „Forever Young“ menų fabrike „Loftas“ pradeda savo naująjį sezoną. Viso vakaro metu pasirodys keliolika atlikėjų iš eilės, tad programa neprailgs nė minutei. Ant scenos kojas kilnos „G & G Sindikatas“, TWNKL, „Electronic I“, „Suicide DJs“, Justinas Jarutis, „Skamp“, "Radistai" ir daugelis kitų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 8, 2013, 4:10 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 8:58 AM

„ZIP FM“ komandos dauguma jau kopia link 30-ies, yra beveik pamėgę domino, supamą kėdę ir pledą ant keliukų šaltais rudens vakarais. Tačiau širdyje jaučiamės 16-kos!“, – optimizmo dėl savo amžiaus nepameta „ZIP FM“ ekstremalioji vedėja Simona Bandita.

„Vis dar turim tiek ugnies, kad vidury Antarktidos ant pilvo preso iškeptume pusę tonos šašlyko“, – kolegę papildo radistas Jonas Nainys.

Šokiais viso vakaro metu ketvirtadienį rūpinsis choreografas Šarūnas Kirdeikis ir jo "Show Makers" akademija.

Naujajame sezone amžinai jauni radijo stoties „ZIP FM“ komandos nariai žada daug naujovių, tačiau išliks ir klasika. „Radistai“ ir toliau išdūrinės žmones, tik smarkiau. Simona Bandita ir vėl bandys viską, kas duodasi būti pabandoma. Beje, prie jos prisijungia ir Virtuvės mitų griovėjai.

„Virtuvės mitų griovėjai kartą į savaitę turės rubriką mano laidoje. Kartu studijoje gaminsime, pasakosime, kas vyksta ir tai, ką pagaminome atiduosime klausytojui“, – pasakoja Simona Bandita.

Taip pat eteryje klausytojai išgirs naują porą – Moniką ir Domaną. Pasirodo, vasarą pratestuota pora nenori išsiskirti ir juos eteryje bus galima girdėti kiekvieną dieną. Rytinėje Orijaus laidoje „Didysis O“ Monika Šalčiūtė nuo šiol apžvelginės savo gerbėjų laiškus, jauniausia Lietuvos ragana Neringa Saladžė toliau burs.

„Be to, ir toliau eteryje darysime koncertus, turėsime gyvo garso pasirodymus, interviu ir būsime arti savo klausytojo“, – žada Simona.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.