Po grupės narės vestuvių „Pinup Girls“ pristato dainą apie meilę

Veiklios, linksmos, it bitutės darbščios „Pinup Girls“ atlikėjos Ieva, Simona ir Viktorija klausytojams pristato meile alsuojančią dainą - „Aš ir Tu“. Įrašinėdamos debiutinį albumą „Išpažintis“, atlikėjos kreipėsi į daugelį žinomų muzikos prodiuserių ir siekė sukurti įvairios stilistikos kūrinių. Panašu, kad merginoms pavyko pasiekti savo tikslų, nes beveik visas išleistas albumų tiražas – išparduotas.

"Pinup Girls" naują dainą skiria visiems mylintiems žmonėms.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
"Pinup Girls" naują dainą skiria visiems mylintiems žmonėms.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 8, 2013, 3:17 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 9:02 AM

Pristatoma daina skiriasi nuo ankstesnių „Pinup Girls“ darbų. Merginos tikisi, kad „Aš ir Tu“ pasieks visų muzikos mylėtojų širdis. „Labai džiaugiamės ir didžiuojamės, kad Sasha Songas patikėjo mums savo sukurtą dainą. Jos tematika yra daug lyriškesnė nei kitų mūsų dainų, gal todėl šis kūrinys mums pačioms kiekvieno koncerto metu pakutena širdutes“, - svajingai šypsosi Viktorija Sutkutė.

„Pinup Girls“ trejetukas pasakoja, kad „Aš ir Tu“ daina yra skirta visiems žmonėms, kurie myli, yra įsimylėję ar bent kažkada jautę stipresnius jausmus nei susižavėjimas. „Tai – istorija apie vyrą ir moterį, apie santykius, kurie spindi vidine harmonija ir nesibaigiančiais jausmais. Kai, rodos, viskas, kas yra aplinkui išnyksta, kai du žmonės yra kartu“, - sako Simona Nainė, šį rudenį atšventusi vestuves.

Naujoji "Pinup Girls" daina - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.