Britų leidyklos įvertinti lietuviai „Proper Heat“ pristato naują klipą

Įdomių naujienų klausytojams turi elektroninės muzikos gerbėjams Lietuvoje ir užsienio šalyse jau neblogai pažįstama grupė „Proper Heat“. Kolektyvas, pernai britų "nu disco" įrašų kompanijoje „Nang Records“ išleidęs debiutinį albumą „Chapter One“, netrukus čia pat išleisiantis savo naująjį singlą „For The Love“, pristato šio kūrinio vaizdo klipą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 9, 2013, 4:44 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 7:58 AM

„Mistinę pradžią turintis kūrinys yra apgaubtas šviesios ir šiltos nuotaikos. Tikimės, kad jis priminins prabėgusią vasarą, o gyvos gamtos vaizdai ir ryškios spalvos šildys dar ilgai“ – komentuoja grupės narys Martin Virgin.

„Proper Heat“ gerbėjai Lietuvoje turės galimybę pirmieji susipažinti su nauju darbu. Prie grupės prisijungus gitaristui, bosininkui ir būgninkui, „Proper Heat“ ketina skirti daugiau dėmėsio gyviems pasirodymams ir artimiausiu metu surengs du koncertus didžiausiuose šalies miestuose. Spalio 12 d. grupė pasirodys naujame Kauno klube „Anna Mesha“, o spalio 19 d. - vilniečiams gerai žinomame „Studio 9“.

Naujasis "Proper Heat" vaizdo klipas - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.