Merginų grupė „Shamanna Bug“ apdainavo ilgą savęs ieškojimų kelią

Duetas „Shamanna Bug“ vėl demonstruoja gebėjimą įsijausti į bet kokį vaidmenį ir pagal jį transformuoti muzikinį skambesį. Merginos išleido dvi kūrinio „Hero“ versijas. Viena jų - melancholiškai plaukianti ir turinti jūros garsų atspalvį, kita – skirta radijo stotims, su daugiau ritmikos, tačiau išlaikanti gilią rimtį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 9, 2013, 3:01 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 8:08 AM

„Šiuo kūriniu norėjome apdainuoti žmogų, einantį per gyvenimą, klystantį, klumpantį, vėl atsistojantį ir galiausiai ranka paliečiantį kelionės tikslą. Trumpai kalbant, tai odė ilgiems savojo aš ieškojimams“ – atvyrauja „Shamanna Bug“ vokalistė Agnė ir klavišininkė Greta.

Merginos tikina, kad šis kūrinys joms ir pačioms labai artimas, mat šiuo metu taip pat ieško atsakymų į galybę klausimų. „Nors atrodo, kad dabar plaukiame tiesia ir aiškia vaga, iš tikrųjų negalime atsakyti, kaip po keleto metų atrodys mūsų muzika. Nežinome net ką tuomet veiksime ir kuo gyvensime. Galbūt visi atsakymai bus aiškūs tik senatvėje?“

Merginos siūlo išgirsti abi dainos versijas, palyginti jas ir pasidalinti savo nuomonėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.