Lietuvių atlikėjams - galimybė apšildyti britų žvaigždžių „Hurts“ koncertą

Viena populiariausių šių laikų „synthpop“ žanro grupių „Hurts“ grįžta į Baltijos šalis su nauja programa. Savo antrąjį albumą „Exile“ stilingasis duetas lapkričio 3 dieną pristatys Taline, lapkričio 4 d. – Rygoje, o lapkričio 6 d. gros Vilniaus „Siemens“ arenoje. Artėjant koncertams, organizatoriai kartu su „Hurts“ vadybininkais skelbia unikalią progą ir siūlo Baltijos šalių grupėms sudalyvauti konkurse, kurio laimėtojas apšildys visų trijų koncertų publiką.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 16, 2013, 12:57 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 3:08 AM

Susidomėję šiuo pasiūlymu ir norintys pasirodyti vienoje scenoje su „Hurts“ kviečiami siųsti paraiškas el.pašto adresu hurts@bobe.me. Visos paraiškos turi būti išsiųstos iki spalio 22 dienos.

Atrankos laimėtojus išrinks koncertų organizatoriai kartu su muzikos industrijos profesionalais ir socialinių tinklų lankytojais.

„Hurts“ susikūrė 2009 metais Mančesteryje, duetą sudaro Theo Hutchcraftas (vokalas) ir Adamas Andersonas (klavišiniai). Debiutinis grupės albumas buvo išleistas 2010 m. rugsėjį ir labai greitai tapo viena didžiausių mūsų laikų sensacijų. Net šeši singlai iš vieno albumo tapo „numeriu vienas“ daugelio Europos radijo stočių grojaraščiuose – „Wonderful Life“, „Better Than Love“, „Stay“, „Sunday“, „All I Want For Christmas Is New Year's Day“ ir „Illuminated“.

Albumas „Happiness“ buvo parduotas daugiau kaip milijono kopijų tiražu ir tapo „auksiniu“ Didžiojoje Britanijoje bei Austrijoje, „platininiu“ – Vokietijoje. Šių metų kovo 8-ąją „Hurts“ išleido antrąjį albumą „Exile“.

Kuri Lietuvos grupė labiausiai tiktų apšildyti „Hurts“ pasirodymą? Nuomonę kviečiame pareikšti komentaruose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.