Latvių žvaigždė L.Reinikis Los Andžele linksminasi, dainuodamas „Du gaidelius“

Ne kartą lietuviškai atliktomis dainomis mūsų šalies publiką džiuginęs latvis Lauris Reinikis vėl prisiminė lietuvių kalbą. Šį sykį – Los Andžele, kur kasmet vieši keletą mėnesių, kurdamas naują muziką ir tiesiog atostogaudamas. Vaizdo įraše Lauris linkėjimus Lietuvai siunčia, ant namo stogo ir studijoje plėšdamas „Du gaidelius“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 22, 2013, 12:20 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 11:05 PM

Hitu „Aš bėgu“ ir su Liepa Mondeikaite įrašyta daina „Apkabink dar“ lietuvių širdis pavergęs populiarus latvių dainininkas naujame vaizdo įraše rodomas, besiropščiantis ant namo San Fernando slėnyje stogo. Čia Los Andželo vaizdais besigėrintis atlikėjas pasakoja istoriją iš mokyklos laikų – kaip kiekvienam mokiniui buvo skirta užduotis padainuoti užsienio kalba.

„Mano bičiulis Edgaras pasakė, kad padainuos angliškai. Tada nė nežinojome, kaip ta kalba skamba, tai visi patikėjome juo. Bet, pasirodo, tai buvo visai ne anglų kalba“, - pasakoja Lauris ir uždainuoja „Du gaidelius“.

Vėliau šią dainą jis dar kartą pakartoja studijoje, sėdęs prie pianino. Linksmą įrašą baigia Laurio bičiulės Noros sušunkamas garsus lietuviškas „taip“.

Laurio įrašas iš Los Andželo – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.