Heloviną klube „Exit Vilnius“ režisuos P.Brownas ir „Freak Show“

Klubas „Exit Vilnius“ artėjančią Helovino šventę pasitiks pačiomis linksmiausiomis šokių muzikos natomis. Režisuoti šventės iš Barselonos atvyksta Ispanijos didžėjus ir prodiuseris Peteris Brownas. Jau šį ketvirtadienį, trijų laisvadienių išvakarėse, ilgametį Ibisos klubo „Pacha“ rezidentą pasitiks Ignas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 29, 2013, 2:20 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 6:25 PM

Kurti Helovino nuotaiką didžėjams padės specialią programą ruošiančios klubinio teatro „Freak Show“ šokėjos.

Kritikai į Vilnių atvykstantį didžėjų lygina su kitais dviem ispanais, kurie jau pažįstami „Exit Vilnius“ publikai: Barselonos didžėjumi Davidu Tortu ir Ibisos rezidentu Lesu Schmitzu.

P.Brownas, kaip ir jo tėvynainiai, pasižymi tomis pačiomis savybėmis: profesionalumu, atsidavimu muzikai ir į viršų keliančiu hauso skambesiu, paskanintu "tribal" garsais.

Būtent šie P.Browno bruožai lėmė ilgametį didžėjaus bendradarbiavimą su klubine „Pacha“ šeima. Šią vasarą didžėjus sumiksavo vieną iš šokių muzikos kompiliacijos „Pure Pacha Summer 2013“ triptiko dalių.

„Pagrindinis mano tikslas – laimė“, – ne tik apie publikos reakciją šokių aikštelėse, bet ir apie savo gyvenimo prioritetus sako pats P.Brownas. Ir dar kelios intriguojančios detalės apie asmenybę, pirmą kartą atvykstančią į klubą „Vilnius Exit“. Tarp pačių kreiviausių dovanų, gautų iš savo fanų, P.Brownas įvardina... apatinį trikotažą.

Keisčiausia vieta groti? „Kartą teko groti vinilais techno parade Prancūzijoje, traukinyje. Manau, tai buvo pasirodymas, kuriam prireikė daugiausia ištvermės“, – pasakoja P.Brownas, savo didžiausiu autoritetu vadinantis Michaelą Jacksoną.

Ar Helovino švęsti susirinkusią publiką didžėjus pamalonins savo klubine versija dievuko kūriniui „Billie Jean“? Atsakymas – jau šį ketvirtadienį „Exit Vilnius“ šokių aikštelėje, kuri laukia Helovinui pasipuošusių lankytojų.

Lapkričio 1-2 dienomis, penktadienį ir šeštadienį, klubas nedirbs.

P.Browno kūrinys "I Wanna":

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.