Paaiškėjo, kas apšildys britų „Hurts“ koncertą Vilniuje

Lapkričio 6-ąją Vilniaus „Siemens“ arenoje koncertuosiantis britų duetas „Hurts“ nusprendė, kuri Baltijos šalių grupė pasirodys jos koncertuose Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje. Buvo surengtas konkursas, kurio laimėtojus rinko trijų šalių muzikos specialistai ir pati grupė. Pergalę, nurungę estus ir latvius, pelnė Lietuvos atlikėjai.

"Golden Parazyth" kovoje dėl "Hurts" simpatijų nurungė estus ir latvius.<br>D.Umbraso nuotr.
"Golden Parazyth" kovoje dėl "Hurts" simpatijų nurungė estus ir latvius.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 29, 2013, 6:53 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 6:08 PM

Paaiškėjo, kad prieš stilingųjų britų pasirodymą į sceną žengs duetas „Golden Parazyth“. Aštuonerius metus gyvuojantis elektroninės muzikos projektas šią vasarą savo pasirodymais žavėjo ne vieno Lietuvos festivalio lankytojus, o rudenį surengė įspūdingą koncertą sostinės Katedros aikštėje – festivalyje „Vilnius Music Week“.

Tai – ne pirmas sykis, kai „Golden Parazyth“ pasirodys vienoje scenoje su užsienio muzikos garsenybėmis. Prieš keletą metų Vilniuje grupė apšildė britų elektroninės muzikos dievukų „Underworld“ pasirodymą, o šią vasarą „Siemens“ arenoje koncertavo prieš popmuzikos dievaitės Lanos Del Rey šou. Grupė yra išleidusi tris albumus, bene geriausiai žinomas jos kūrinys - „Regatta Of Happiness“.

Hitų „Wonderful Life“, „Stay“ ir daugelio kitų populiarių kūrinių atlikėjai „Hurts“ į Lietuvą atvyksta trečią kartą – pristatydami savo antrąjį albumą „Exile“. Tai bus pirmasis dueto koncertas Vilniuje – iki šiol grupė yra pasirodžiusi Kaune ir Palangoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.