Vilniuje koncertuos garsus britų roko dainininkas P.Gabrielis

Britų atlikėjas Peteris Gabrielis paskelbė puikią žinią savo gerbėjams Lietuvoje. 63-ejų atlikėjas pranešė, kad kitais metais surengs pasirodymą mūsų šalies sostinėje. Šis koncertas bus įtrauktas į šįmet pradėtų labai sėkmingų jo gastrolių „Back To Front“ maršrutą. Roko gerbėjams puikiai žinomas dainininkas užsiminė, kad bilietai į jį bus pradėti platinti jau greitai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 29, 2013, 6:22 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 6:43 PM

Tai bus pirmoji P.Gabrielio viešnagė Lietuvoje. Oficialioje savo interneto svetainėje dainininkas paskelbė žinią, kuria anonsuoja bilietų į kelis savo pasirodymus Vokietijoje prekybos pradžią – šie koncertai vyks kitų metų balandį ir gegužę.

Labiau lietuvius turėtų suintriguoti antroji pranešimo dalis – joje P.Gabrielis išvardijo vienuolika miestų, kuriuose tai pat vyks jo pasirodymai.

Tarp jų yra ne tik Bukareštas, Bratislava, Helsinkis, Kijevas, Minskas ar Stokholmas, bet ir Ryga bei Vilnius. Kol kas nenurodoma, kada atlikėjas pasirodys Lietuvoje.

Praėjusią savaitę P.Gabrielis pirmąją gastrolių dalį baigė koncertu Mančesteryje.

Buvęs grupės „Genesis“ vokalistas – viena labiausiai gerbiamų muzikos pasaulio figūrų. Jis garsėja ne tik kompozitoriaus, poeto ir vokalisto talentu, bet ir teatrališkais pasirodymais ir pilietiniu aktyvumu. Jis – daugelio socialinių ir labdaros iniciatyvų įkvėpėjas, muzikos festivalio „WOMAD“ organizatorius, įrašų leidyklos „Real World“, po kurios sparnu pasirodo daugelio pasaulio šalių atlikėjų kūryba, savininkas.

Atlikėjo kūriniai „Solsbury Hill“, „Red Rain“, „Biko“, „In Your Eyes“, „Sledgehammer“, „Digging In The Dirt“, „Mercy Street“ ir daugybė kitų yra žinomi visame pasaulyje. Neseniai Peteris koncertavo sausakimšoje didžiojoje Londono O2 arenoje – pilnos salės jį pasitinka daugelyje Europos didmiesčių.

P.Gabrielio daina „Solsbury Hill“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.