Mirštančios gerbėjos įrašas sugraudino dainininkę K.Perry

Olivia Wise žino, kad greitai mirs. 16-metė paauglė iš Kanados turi smegenų auglį, kurio nebegalima operuoti. Tačiau net ir mirties patale mergina sugeba džiaugtis gyvenimu. Internete pasirodžius įrašui, kuriame ji atlieka dainininkės Katy Perry hitą „Roar“, jį peržiūrėjo šimtai tūkstančių žmonių – daugelis jų parėmė merginos įkurtą labdaros fondą. Įrašas sulaukė ir pačios K.Perry dėmesio – atlikėja įrašė palaikymo Oliviai žinutę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 4, 2013, 2:29 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:06 PM

Pernai atostogų metu Olivia apalpo, o netrukus išgirdo nelinksmą žinią – medikai jos smegenyse surado auglį.

Visos gydytojų pastangos buvo bergždžios – auglio nebegalima operuoti. Tačiau Olivia neprarado optimizmo ir gyvenimo džiaugsmo. Ji toliau mokėsi – tačiau jau kelias savaites yra per silpna tai daryti.

„Ji prikaustyta prie lovos, tačiau kartais atgauna sąmonę. Ji supranta, kas su ja vyksta, tai priima labai tvirtai ir brandžiai. Diagnozė nepakeitė jos“, - TV kanalui CNN sakė mergaitės motina.

Rugsėjo pradžioje bičiulis pasiūlė merginai apsilankyti jo įrašų studijoje. Olivia nudžiugo – dainuoti mėgstanti mergina įrašė šįmet „topus“ šturmvusį K.Perry hitą „Roar“.

Prikaustyta prie neįgaliojo vežimėlio, Olivia jausmingai sudainavo šį kūrinį – girdint, kaip ji dainuoja eilutes „aš esu laimėtoja, tu išgirsti mane riaumojančią“, tvenkiasi ašaros. Ne tik daugybei interneto lankytojų, bet ir pačiai K.Perry, kuri buvo sujaudinta ir perdavė Oliviai linkėjimus.

„Aš tave myliu. Daugybė žmonių tave myli“, - sakė dainininkė.

Nuo agresyvios smegenų vėžio formos mirštančios mergaitės tėvai įkūrė labdaros fondą, kuriam jau paaukota dešimtys tūkstančių JAV dolerių.

O.Wise įrašyta K.Perry daina „Roar“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.