Naujas N.Šiaudikytės žingsnis: akustinė programa ir jokių blizgučių

Dainininkė Neringa Šiaudikytė nerimsta. Grupės "Naujos pupytės" narė, vystanti ir savo solinę karjerą, jau ne kartą nustebino savo idėjomis - nuo klubinės muzikos projektų iki garsiausių užsienio hitų programų. Dabar ji žada dar šį tą naujo - projektą "Sielos muzika", kuris bus akustinis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 4, 2013, 1:32 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:10 PM

"Idėją apie tokį projektą brandinau jau labai seniai, bet suburti gerą, talentingą komandą aplink save užėmė tikrai labai daug laiko. Pagaliau man tai pavyko! Ir esu be galo laiminga galėdama pristatyti projektą, kuriame žmonės galės pažinti kitą mano pusę - labai jausmingą ir lyrišką", - žada atlikėja.

Anot Neringos, publika pamatys visa kitokį jos veidą. "Tai man kažkas naujo ir labai išskirtinio. Jokios ekstravagancijos, jokių blizgučių. Žvakių šviesa ir gražiausios pasaulios melodijos", - žada atlikėja, naujos programos premjerą lapkričio 20-ąją surengsianti Kauno laisvalaikio namuose "Nautilus”.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.