Didžėjus Justin Beat naujoje parodijoje pademonstravo treniruotą kūną

„Ypatingam studentiškam vakarėliui reikia ir ruoštis ypatingai: su gera nuotaika, puikia muzika ir šiek tiek intrigos“, - šelmiškai šypsosi vienas iš didžėjų rinktinės G4 narių „radistas“ Jovani, pristatydamas naują su Justin Beat įrašytą parodiją, kurios melodija neleis klausytojus nusėdėti vietoje ruošiantis karščiausiam rudens klubiniam įvykiui "Lofte". Studentų revoliucija vadinamas vakarėlis visų sostinės aukštųjų mokyklų studentus suburs jau šį ketvirtadienį, lapkričio 7 dieną, kai "Loftą" drebins tūkstantinė studentų minia, šėldama pagal visiems gerai pažįstamų G4 didžėjų – Igno, Jovanio, Justin Beat bei Emmos sukamas plokšteles.

Justin Beat į renginį "Lofte" kviečia juokingu klipu.
Justin Beat į renginį "Lofte" kviečia juokingu klipu.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 5, 2013, 11:31 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:33 PM

„Šį kartą išgirsime ir penktojo didžėjaus kuriamus muzikos ritmus: vakarėlyje gros užsienyje ypač gerai vertinamas ir Lietuvos šokių muzikos veteranu laikomas Donatello. Jis, beje, po šio įspūdingo studentiško šėlsmo pakeis daugiau kaip dešimtyje G4 renginių grojusį Igną ir taps naujuoju mūsų komandos nariu“, - naujoves pristato vienas iš G4 įkūrėjų Justas Pikelis, taip pat žinomas kaip DJ Justin Beat.

Kartu su Jovani pristatytame klipe savo puikiai ištreniruoto kūno neslepiantis Justin Beat prasitaria apie dar vieną vakarėlio naujovę. Pirmą kartą Lietuvos klubinėjimo istorijoje kiekvienas renginio lankytojas galės pasijausti esantis prie didžėjaus pulto ir stebėti viską jo akimis - iš kamerų, kurias turės visi vakare grosiantys DJ, gyvas vaizdas bus transliuojamas milžiniškame šokių aikštelėje esančiame ekrane.

Jovani ir Justin Beat pristatomas singlas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.