Britų žvaigždės „Hurts“ nespėjo apžiūrėti Vilniaus, bet gyrė lietuvių grupę

Trečiadienio vakarą Vilniaus „Siemens“ arenoje koncertą surengsianti britų popgrupė „Hurts“ Lietuvos sostinėje vieši jau nuo antradienio popietės. Nors dueto nariai Theo Hutchcraftas ir Adamas Andersonas žadėjo apžiūrėti Lietuvos sostinę, to padaryti jie neprisiruošė. „Buvo prastas oras, tai sėdėjome viešbutyje“, - šypsodamasis teisinosi vokalistas Theo, prieš koncertą lrytas.lt skaitytojams žadėjęs, kad jis bus geriausias iš visų matytų šios grupės pasirodymų.

Dueto "Hurts" nariai Th.Hutchcraftas (kairėje) ir A.Andersonas Lietuvoje vieši trečią kartą.<br>T.Bauro nuotr.
Dueto "Hurts" nariai Th.Hutchcraftas (kairėje) ir A.Andersonas Lietuvoje vieši trečią kartą.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Nov 6, 2013, 3:48 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 1:39 PM

Prieš trejus metus hitais „Wonderful Life“ ir „Stay“ išgarsėję „Hurts“ vyrukai jau laukia koncerto „Siemens“ arenos užkulisiuose.

Į interviu su lrytas.lt atėjusius muzikantus prajuokino kambarėlyje pakabinti didžiuliai jų plakatai. „Nuotraukų dydis – visiškai kaip mūsų pačių, tikrovėje“, - šypsojosi Theo.

Į pokalbį atėję muzikantai liko ištikimi savo stiliui – nuo galvos iki kojų apsirengė juodais ir pilkais drabužiais.

„Roko žvaigždės gali pasigerti, iki ryto trankytis baruose, ir niekas to nepastebės ir nesipiktins. O mes neturime kur pasislėpti“, - apie itin tvarkingą ir išsiskiriantį įvaizdį juokavo Theo.

Kaune ir Palangoje jau viešėjusi grupė vilniečiams žada ilgesnį koncertą, nei ankstesnių viešnagių metu.

„Dabar mes tiesiog turime daugiau muzikos, jau esame išleidę du albumus. Grojame daugiau nei pusantros valandos. Kol kas atsiliepimai – geri, Taline prieš porą dienų buvo fantastiškas koncertas“, - džiaugėsi klavišininkas A.Andersonas.

Jie ir po dešimties metų tikisi kurti muziką, negali atsižavėti savo mandagiais gerbėjais, aštuonerius metus matosi kone kasdien ir iki šiol yra geriausi draugai – tokias mintis Vilniuje šią popietę dėstė britų stileivų duetas. Kiekvieną klausimą pasukdamas jiems naudinga muzikine linkme, vengdamas užuominų apie asmeninį gyvenimą ar meilės nuotykius su garsiomis moterimis, kuriais garsėja Th.Hutchcraftas.

„Ką veikiame, kai grįžtame namo po gastrolių? Aš mėgstu vykti atostogų, tai vienintelis dalykas, kuriam mėgstu leisti pinigus. Kita vertus, mes nemažai laiko namie praleidžiame, kurdami muziką. Tikro laisvalaikio būna nedaug.

Ar turiu bruožų, kurie „užknisa“ Theo? Tikriausiai jų – daug. Bet mes vis tiek puikiai sutariame“, - kalbėjo Adamas.

Visus tris grupės koncertus Baltijos šalyse – Taline, Rygoje ir Vilniuje – apšildo konkurso keliu atrinkta lietuvių grupė „Golden Parazyth“.

„Klausiausi jų repeticijos. Tai tikrai labai geri atlikėjai“, - komplimentus lietuviams žarstė A.Andersonas.

Grupės pavadinimas angliškai reiškia „skauda“. Dėl ko skauda patiems muzikantams? Ir ar juos lengva juos įskaudinti?

„Manau, per šiuos keletą metų mes tapome stipresni, nes daug kartu patyrėme. Todėl mus įskaudinti būtų sunku“, - susimąstęs atsakė Theo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.