Klube „Exit Vilnius“ - stilingi hauso meistrai iš Olandijos „Chocolate Puma“

Šokių muzikos gurmanai trina rankomis – jau šį penktadienį Vilnius turės galimybę susipažinti su hauso muzikos meistrais iš Olandijos „Chocolate Puma“. Daugiau nei 20 metų pasaulio klubus ir festivalius įvairiais pseudonimais šokdinantis duetas pirmą kartą pasirodys ne tik klube „Exit Vilnius“, bet ir Lietuvoje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 12, 2013, 1:20 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 10:33 AM

„Chocolate Puma“ didžėjai garsėja didžiule savo kūrinių ir remiksų kolekcija, sukaupta per ilgus karjeros metus. Maža to, visame pasaulyje garsūs atlikėjai studijoje koreguoja praktiškai visus grojamus kūrinius. Taigi, dueto pasirodymai iki pat viršaus užpildyti skambesiu, būdingu būtent šiai komandai.

„Scenoje įsibėgėjame iš lėto. Mūsų pasirodymai – tarsi maratonas, jokiu būdu ne sprintas“, – lygina duetas.

Nenuostabu, kad nuo pat devyniasdešimtųjų savo stilingais akiniais klubuose blyksintys atlikėjai turi ne tik ką pagroti, bet ir papasakoti.

„Anksčiau klubai vadinosi diskotekomis, o aš organizavau vieną pirmųjų hauso vakarėlių savo gimtajame mieste. Pakalbinti užsukęs vietinis žurnalistas tėškė, kad hausas – trumpalaikė mada, kuri po 3 mėnesių baigsis. Pyktelėjęs atkirtau, kad po 3 metų diskotekos virs klubais, kurie gros hausą, ir tai taps "meinstrymu". Tai tebuvo akla prognozė užvirus kraujui, bet aš pataikiau“, – juokiasi vienas iš „Chocolate Puma“. Nėra kuo skųstis

„Daugybė didžėjų, ypač nekomercinių, šiandien skundžiasi klubinės industrijos sveikata. Manom, kad viskas yra tvarkoje. Anksčiau kalbėdavom, kad, va, šią plokštelę turėtų išgirsti daugiau žmonių, tai turėtų skambėti per radiją! Dabar hausas yra visur, o jie skundžiasi“, – filosofuoja olandai.

Patys „Chocolate Puma“ liūdėti neturi dėl ko: šiandien jie yra populiarūs ir paklausūs tiek didžiausiose pasaulio klubų scenose, tiek studijoje.

Štai prieš mėnesį vyrai, kuriuos didžėjus Laidback Luke vadina savo muzikiniais krikštatėviais, studijoje buvo susėdę su garsiuoju Diplo – festivalius laužančių padaužų „Major Lazer“ kapitonu.

Anot „Chocolate Puma“, bendras dueto ir Diplo garso takelis dar nebaigtas, tačiau... Kas galėtų paneigti, kad penktadienio naktį būtent šis darbas visa galia nušluos „Exit Vilnius“ šokių aikštelę?

"Chocolate Puma" klipas "Always & Forever":

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.