O.Pikul naujame šou kūną prisidengs tik lipnios juostos skiautėmis

To dar nebuvo: šeštadienį klubo „Exit Vilnius“ šokių aikštelėje įvyks didžiulis klubinis paradas „Kas tas Driule“, kurio herojais taps virš 20 skirtingų atlikėjų, šokėjų, akrobatų, aktorių ir robotų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 13, 2013, 2:44 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 9:52 AM

Margaspalvį klubinį cirką įgarsins vakarėlio kaltininkas Driule XL. Didžėjus jau antrą dešimtį šokdina žmones ne tik Lietuvoje, bet ir Prancūzijos bei Ibisos klubuose, kur ir sėmėsi įkvėpimo grandioziniam šou.

Ryškiausias debiutas šeštadienį prognozuojamas Oksanos Pikul suburtai merginų grupei „Naujos pupytės“. Jos pristatys ekstravagantišką projektą „Dolls Show“ ir scenoje atliks žymaus Amerikos didžėjaus ir prodiuserio Ericko Morillo hitą „My Melody“.

Neabejojama, kad „lėlyčių“ įvaizdis nustebins ir šilto, ir šalto mačiusius vakarėlių lankytojus. Kalbama, kad „Naujosios pupytės“ tiesiog žibės seksualumu – įdegusius merginų kūnus tedengs lipnios juostos skiautės.

Akivaizdu, kad nepakantumu seksualinėms mažumoms garsėjančiam Seimo nariui Petrui Gražuliui šeštadienis netaps geriausia naktimi apsilankyti klube „Exit Vilnius“.

Mat klubo scenoje skleisis transvestito, 2010 metais laimėjusio „Queen Of Nations“ konkursą, talentas. Įstabiu grožiu ir moteriškomis formomis garsėjantis svečias iš Belgijos atvyksta su šokiruojančia programa, paruošta specialiai klubams.

Visa tai – tik nedidelė dalis planuojamo klubinio parado vaizdų. Tarp jų – burleskos šokėja gigantiškoje šampano taurėje, efektingi „Latex Twins“ gimnasčių viražai ir Lietuvos klubinių šokėjų rinktinės šou.

Klubiniame parade vietos atsiras ir filmo „Žvaigždžių karai“ herojų kovoms. Maža to, į šokių aikštelę atvyks 3 metrų aukščio robotai, kuriais savo pasirodymus praturtina bene populiariausias planetos didžėjus Davidas Guetta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.